Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Με γκολ τα δύο ντέρμπι! (videos)

22 Σεπτεμβρίου 2019 15:04

Σήμερα Κυριακή (22/09) διεξάγονται τα δύο κλασικά ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές πρότασεις.


Στην Τούμπα, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη με στόχο το 4/4, ενώ λίγο αργότερα ο "πληγωμένος" Παναθηναϊκος φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Betrebels.

Στις 18:30 στην κατάμεστη Τούμπα διεξάγεται το "κλάσικο" της Θεσσαλονίκης! Ο Π.Α.Ο.Κ. πέρασε διά πυρός και σιδήρου από την έδρα του Ατρομήτου το περασμένο Σάββατο και διατηρήθηκε στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ με 3/3 νίκες. Παρότι προηγήθηκε νωρίς με 0-2 χάρη σε τέρματα του Άκπομ και του Μάτος, δεν κατάφερε να "κλειδώσει" τη νίκη και είδε τον Βέλλιο να του βάζει δύσκολα. Λυτρωτής στις καθυστερήσεις ο Κρέσπο, ο οποίος όμως στο Περιστέρι πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του με τη φανέλα των πρωταθλητών. Ντεφορμέ και ο Βαρέλα και ο Πασχαλάκης.

Ο Άρης ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό με το τελικό 4-0 να τα λέει όλα. Καταιγιστικός από το ξεκίνημα, σκόραρε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, με Φετφατζίδη, Βέλεθ, Ντιγκινί και Ιντέγε, και έδειξε να αφήνει πίσω του τη μίνι κρίση των δύο πρώτων αγωνιστικών. Παραμένει δίχως μόνιμη λύση στον πάγκο του, με τον Τερζή να συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει χάσει τη συνοχή του στα μετόπισθεν σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν με το νέο προπονητή και έχει δεχθεί γκολ και στα επτά επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει! Σε πολύ υψηλή απόδοση (2.50) το Goal/Goal, αφού οι κιτρινόμαυροι διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά.

Στις 20:30, στο ΟΑΚΑ, διεξάγεται το ντέρμπι των "αιωνίων"! Ο Παναθηναϊκός μπορεί βρίσκεται σε μία από τις χειρότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας του, όμως μία "μάχη" με τον Ολυμπιακό πάντα έχει έντονο ενδιαφέρον.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει ξεκινήσει εφιαλτικά τη σεζόν και ψάχνει ένα ξέσπασμα. Μετά το 1-1 της πρεμιέρας στη Λαμία και τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ (1-3) εντός έδρας, συνετρίβη στο "Κλεάνθης Βικελίδης"! Κάκιστη απόδοση από τους "πράσινους" με πολλά ατομικά λάθη, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ορμητικότητα των γηπεδούχων και ηττήθηκαν με 4-0.

Αντιθέτως, η σεζόν του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει εξαιρετικά. Μετά τις πολύ ώριμες εμφανίσεις στα προκριματικά του Champions League και το 3/3 στο ελληνικό πρωτάθλημα, την Τετάρτη στην πρεμιέρα των ομίλων απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης Τότεναμ. Μπήκε καλά στον αγώνα, έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί, όμως είδε τα "σπιρούνια" να ανοίγουν το σκορ μετά από ένα "φτηνό" πέναλτι του Μεριά. Ο Μόουρα έκανε το 0-2, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν πτοήθηκαν. Μείωσαν με τον Ποντένσε πριν το ημίχρονο και ισοφάρισαν με τον Βαλμπουενά, από ένα "φτηνό" πέναλτι των άγγλων αυτή τη φορά. Στο τέλος πιέστηκε η άμυνά του, αλλά το 2-2 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά εναγωνίως την ανακαμψη και ποιος καλύτερος τρόπος για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα, από μία καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει σκοράρει σε εννιά σερί παιχνίδια. Πιθανότατα ο ρυθμός του αγώνα θα "ανοίξει", γι αυτό και επιλογή μας είναι το Over 2.5, σε απόδοση 2.30.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr