Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Στήριγμα οι φιλοξενούμενοι και τα γκολ!

30 Σεπτεμβρίου 2019 13:21

Δευτέρα (30/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα μπορεί να είναι μικρό σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο είναι αρκετό ώστε να μας κρατήσει “ζεστούς”, καθώς ακολουθεί μια εβδομάδα γεμάτη σπουδαίες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.


Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες όπως είναι η Novibet.

Σε αντίθετη τροχιά Έστερσουντ και Τζουργκάρντεν

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Α’ Σουηδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Έστερσουντ και Τζουργκάρντεν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από έξι σερί ήττες που συνοδεύτηκαν κι από κακές εμφανίσεις, βρίσκονται πλέον στην 13η θέση και στο +2 από τα μπαράζ παραμονής και τη δεδομένη χρονικήσ τιγμή φαντάζει δύσκολο το να βγάλουν αντίδραση. Η Τζουργκάρντεν από την πλευρά της έχει κερδίσει 10/11 τελευταία παιχνίδια της, ισοβαθμεί στην κορυφή με την Μάλμε έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, επομένως “καίγεται” για τη νίκη σήμερα, και για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς θα μπει σε θέση “οδηγού” τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν το χρέος τους και θα επιλέξουμε το 2 & Over 1,5 σε απόδοση 1.80.

Αναμένεται Over στην Πολωνία

Συνεχίζουμε με Α’ Πολωνίας και την αναμέτρηση Ζαγκλέμπιε Λούμπιν - Λοτζ. Αμφότερες βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και ο κυριότερος λόγος είναι η κακή αμυντική συμπεριφορά τους. Συγκεκριμένα, η Ζαγκλέμπιε έχει επιβεβαιώσει το Oer 2,5 στα ⅘ τελευταία παιχνίδια της, η Λοτζ στα ⅚ πιο πρόσφατα και στη σημερινή μεταξύ τους κόντρα δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. “Βλέπουμε” γκολ κι επιλογή μας θα αποελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 1.80.

Μπορεί το διπλό η Στρόμεν

Ολοκληρώνουμε με Β’ Νορβηγίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σκέιντ και Στρόμεν. Και οι δυο ομάδες διανύουν μια κακή σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς η Σκέιντ είναι στην προτελευταία θέση με 17 βαθμούς, ενώ η Στρόμεν είναι ακριβώς από πάνω και τη δεδομένη χρονική στιγμή οδηγείται σε μπαράζ παραμονής. Η διαφορά είναι πως η Στρόμεν προέρχεται από το 2-0 επί της Σόγκνταλ, πήρε ψυχολογία και πιστεύουμε πως μπορεί να “χτίσει” μομέντουμ. Επιλογή μας από το παιχνίδι το 2DNB σε απόδοση 2.20.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr