Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Ποντάρισμα στους γηπεδούχους!

11 Οκτωβρίου 2019 13:09

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (11/10) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του EURO 2020 με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.


Οι εθνικές ομάδες ρίχνονται και πάλι στη μάχη για μία πρόκριση στο EURO του καλοκαιριού με τις αναμετρήσεις να έχουν αυξημένη βαθμολογική σημασία. Παράλληλα ανοίγει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στη Segunda Division. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε όλα τα αποτελέσματα αγώνων. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Πολύ ανώτεροι οι Τούρκοι

Στις 21:45, στο Σουκρού Σαράτσογλου της Κωνσταντινούπολης η Τουρκία υποδέχεται την Αλβανία, για τον 8ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020.

Οι Τούρκοι, μετά από έξι αγωνιστικές, βρίσκονται στην 1η θέση του ομίλου με 15 βαθμούς και τέρματα 14-2, ισόβαθμοι με τη Γαλλία. Στο "παράθυρο" του Σεπτεμβρίου η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές επικράτησε της Ανδόρας με 1-0 (εντός) και στη συνέχεια της Μολδαβίας με 0-4. Σκόρερ της νίκης στο Κισινάου, οι Τοσούν (2), Τουρούκ και Γιαζισί. Τον Ιούνιο επικράτησαν και των πρωταθλητών κόσμου με 2-0, ενώ τη μοναδική τους ήττα την γνώρισαν στην Ισλανδία.

Η Αλβανία βρίσκεται στην 4η θέση με 9 πόντους (3-0-3) και τέρματα 10-9. Το Σεπτέμβριο ηττήθηκαν στην έδρα των Γάλλων με 4-1, αλλά στη συνέχεια πέτυχαν σπουδαία εντός έδρας νίκη με 4-2 επί των Ισλανδών.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι Τούρκοι, που είναι και πολύ πιο ποιοτική ομάδα. Στο κατάμεστο Σαράτσογλου αναμένεται να "λυγίσουν" τους Αλβανούς. Επιλογή μας ο άσος με ασιατικό χάντικαπ (-1), σε απόδοση 1.83. Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ευκαιρία για τη Ράγιο

Στις 22:00, στο Βαγιέκας της Μαδρίτης, η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχεται την Τενερίφη, στον αγώνα που ανοίγει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στη Segunda Division.

Η Ράγιο προέρχεται από ένα απίθανο σερί πέντε ισοπαλιών, οι τέσσερις με σκορ 1-1! Συνολικά, σε δέκα αγώνες μετρά δύο νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Κατατάσσεται 10η και στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου. Την προηγούμενη αγωνιστική ισοφάρισε στο 78ο λεπτό με τον Μαρτίν στην έδρα της Έλτσε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" παρότι ήταν ανώτερη των γηπεδούχων.

Η Τενερίφη από την άλλη προέρχεται από δύο σερί ήττες και τρεις στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Όλες στην έδρα της από Φουενλαμπράδα, Οβιέδο και Εξτρεμαδούρα κατά σειρά. Στην τελευταία της έξοδο έβγαλε "διπλό" στο Λούγκο με το εντυπωσιακό 1-4! Κατατάσσεται 16η και στο +3 από την "επικίνδυνη" ζώνη. Στον αγώνα με την Εξτρεμαδούρα αποβλήθηκε ο πολύτιμος επιτελικός μέσος Μπόρχα Λάσο και θα απουσιάσει από τον αποψινό αγώνα, όπως και ο κεντρικός αμυντικός Μαζάν που λείπει με την εθνική Σλοβακίας.

Η Ράγιο είναι άτυχη τις τελευταίες αγωνιστικές και αξίζει να επιστρέψει στις νίκες. Απέναντι στην ντεφορμέ και με σημαντικές απουσίες Τενερίφη έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 1.85.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr