Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Επιστροφή... στ' αστέρια! - Γκολ και θέαμα στο Ντόρτμουντ!

18 Φεβρουαρίου 2020 13:52

Η αναμονή τελείωσε, το Champions League επιστρέφει απόψε με δύο αναμετρήσεις για τη νοκ άουτ φάση των 16!


Επιπλέον, δράση υπάρχει και στις χαμηλές κατηγορίες του "νησιού" και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην novibet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ποντάρισμα στον χαρακτήρα της Ατλέτικο

Στις 22:00, στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης, η Ατλέτικο υποδέχεται τη Λίβερπουλ, στον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" στο Champions League.

Οι Μαδριλένοι δεν πατούν καλά το 2020, αφού στα 7 τελευταία παιχνίδια μετρούν μόλις 1 νίκη, το 1-0 επί την Γρανάδα στις 8 του Φλεβάρη. Την Παρασκευή ήταν τυχεροί που κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας στο Μεστάγια με 2-2, παρότι προηγήθηκαν δις στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γιορέντε εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη απομάκρυνση του Παουλίστα για το 0-1 και ο Τόμας έκανε το 1-2 με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ενώ ενδιάμεσα ο Παουλίστα είχε ισοφαρίσει σε 1-1. Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν επιθετικός μονόλογος για τις "νυχτερίδες", που ισοφάρισαν στο 59' με τον Κοντογκμπιά και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη στη συνέχεια. Η Ατλέτικο έχει τεθεί εκτός μάχης για το πρωτάθλημα εδώ και εβδομάδες και πλέον ισοβαθμεί στην 4η θέση με τη Σεβίλλη, με 40 βαθμούς. Αήττητη η Ατλέτικο στα τελευταία 13 εντός έδρας ματς σε νοκ άουτ φάσεις του Champions League (8-5-0)!

Η Λίβερπουλ διανύει τρομερή σεζόν, το Σάββατο πέρασε και από την έδρα της Νόριτς, έστω και δύσκολα με 0-1. Σκόρερ του καθοριστικού τέρματος ο Μανέ στο 78ο λεπτό. Είναι στο +25 από τη δεύτερη Σίτι, έχει ουσιαστικά αγκαλιάσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ και πλέον στρέφεται στην υπεράσπιση των σκήπτρων στην Ευρώπη. Μοναδική ουσιαστική ήττα στη σεζόν το 2-0 στη Νάπολι, στις 17 Σεπτεμβρίου!

Η Ατλέτικο μπορεί να μην βρίσκεται στό ίδιο υψηλό επίπεδο, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο εντός έδρας είναι αποτελεσματική και σκληρή σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ο Σιμεόνε θα παρατάξει την ομάδα του με αμυντικό προσανατολισμό, ώστε να βραχυκυκλώσει τα ατού των "κόκκινων" και έχει την εμπειρία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο Άνφιλντ.

Επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 1.75.

Γκολ και θέαμα στο Ντόρτμουντ!

Στις 22:00 επίσης, στο Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ, η Μπορούσια φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν.

Επέστρεψε με φόρα από τη διακοπή η Ντόρτμουντ και μετρά 4/5 νίκες στην Bundesliga, έχοντας σκοράρει 22 γκολ!!! Μοναδική της απώλεια το 4-3 στο Λεβερκούζεν, σε αγώνα που προηγήθηκε 2-3 και άξιζε τη νίκη, βάσει ευκαιριών. Την Παρασκευή διέλυσε στο ρελαντί την Άιντραχτ με 4-0 και σκόρερ τους Πίσζεκ, Σάντσο, Χόλαντ και Γκερέιρο. Παρέμεινε στο -4 από την Μπάγερν και την κορυφή της βαθμολογίας.

Σε τρομερή κατάσταση η Παρί, αγνοεί την ήττα από τη 1 Νοεμβρίου και έχει ξεφύγει με 10 πόντους διαφορά στην κορυφή της Ligue 1. Το Σάββατο, σε ένα άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με 4-4 στην έδρα της Αμιάν! Βρέθηκε να χάνει 3-0 στο 40ο λεπτό, αλλά κατάφερε να ανατρέψει το σκορ σε 3-4 στο 74ο, πριν ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις. Είναι ουσιαστικά αγκαλιά με έναν ακόμη τίτλο στη Γαλλία και απόψε ρίχνεται στην ευρωπαϊκή μάχη, όπου της λείπει μία διάκριση.

Άκρως επιθετικές οι δύο ομάδες, σκοράρουν κατά ριπάς και έχουν κενά στα μετόπισθεν, όπως φαίνεται άλλωστε και από τα πρόσφατα αποτελέσματά τους.

Η αγωνιστική τους συμπεριφορά μας οδηγεί στην επιλογή του Over 3.5, σε απόδοση 2.05.

Ανταγωνιστική η Σεντ Μίρεν

Στις 21:45, στο Fir Park και στο περιθώριο του Champions League, η Μάδεργουελ υποδέχεται τη Σεντ Μίρεν για τη φάση των "16", στο Κύπελλο Σκωτίας

Η Μάδεργουελ είναι 4η στην Πρέμιερ με συγκομιδή 41 βαθμών σε 26 παιχνίδια, ισόβαθμη με την Αμπερντίν. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε στην έδρα της Σεντ Τζόνστον με 2-1, πληρώνοντας την αποβολή του Μανζίνγκα στο 82'. Δίχως νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, έχει σκοράρει μόλις δύο φορές σε αυτό το διάστημα.

Αντιστοίχως ντεφορμέ και η Σεντ Μίρεν, δίχως νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια, την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε στην έδρα της Λίβινγκστον με 2-1. Κατατάσσεται στη 10η θέση με 22 πόντους συγκομιδή, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε παρομοίως άσχημη κατάσταση οι δύο ομάδες, επομένως αδικείται από τις αποδόσεις η Σεντ Μίρεν και θα την στηρίξουμε στο Χ2, σε απόδοση 1.93.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr