Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: «Διπλό» στη Λευκορωσία, γκολ στην Εσθονία!

20 Μαϊος 2020 14:58

Πιο πλούσιο σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες, είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (20/05)!


Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Η Λευκορωσία επιστρέφει στο προσκήνιο μετά την εισβολή της Bundesliga. Συγκεκριμένα, απόψε μας προσφέρει μια δυνατή στοιχηματική επιλογή. Στο πρόγραμμα της ημέρας όμως, διακρίνονται και τα ματς για το πρωτάθλημα Εσθονίας. Σε ένα από αυτά εντοπίσαμε και μια ενδιαφέρουσα επιλογή για το στοίχημα. Μην ξεχνάτε, ότι τα αποτελέσματα των αγώνων είναι διαθέσιμα στο site μας, για το στοίχημα live. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Κερδίζει η ΜΠΑΤΕ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος της Τετάρτης από το Ντιναμό Μπρεστ - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Το ματς θα γίνει στις 19:00, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Η ΜΠΑΤΕ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει προβάδισμα νίκης.

Η Ντιναμό Μπρεστ είχε δύο συνεχόμενα «τρίποντα», πριν χαλάσει το σερί της την προηγούμενη αγωνιστική. Τότε, ηττήθηκε με 2-1 από την Ενερτζέτικ, εκτός έδρας. Το χειρότερο ήταν ότι η Ντιναμό πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση. Σε σημείο, το 2-1 να μοιάζει με τιμητικό σκορ. Δεν μπόρεσε ποτέ να φανεί ανταγωνιστική στο παιχνίδι. Έχανε με 2-0 και απλά στο τελευταίο λεπτό πέτυχε το γκολ της τιμής. Με βάση την εικόνα της, θα μπορούσε να χάνει και με μεγαλύτερη διαφορά. Τα λάθη των ποδοσφαιριστών της ήταν τόσα πολλά, που ανησυχούν τον προπονητή. Σήμερα, θα έχει και σημαντικές απουσίες, έχοντας μπροστά της και τον τελικό κυπέλλου της Κυριακής.

Στην αντίπερα όχθη, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ μοιάζει... ασταμάτητη τον τελευταίο καιρό. Προέρχεται από το άνετο 3-0 επί της Σλουτσκ. Να σημειωθεί, ότι στο 24' κέρδιζε ήδη με 2-0. Τα πάει περίφημα και εκτός έδρας, έχοντας τρεις σερί νίκες μακριά από το «σπίτι» της στο πρωτάθλημα. Το επιμέρους σκορ σε αυτές είναι 10-3! Έχει ανέβει πλέον στην πρώτη θέση της κατάταξης και θέλει να μείνει εκεί μέχρι το τέλος. Συμμετέχει και αυτή στον τελικό κυπέλλου την Κυριακή. Το ρόστερ της όμως, της επιτρέπει να διαχειριστεί καλύτερα το rotation. Ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ θέλει να τη δει να παίζει ακόμα καλύτερα, επομένως πάει και σήμερα για μια δυνατή εμφάνιση και νίκη.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ντιναμό απογοήτευσε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ η ΜΠΑΤΕ δεν σταματάει πουθενά. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν, και επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.20.

Σκοράρουν στην Εσθονία

Το πρωτάθλημα Εσθονίας είχε ξεκινήσει, πριν διακοπεί για λόγους ασφαλείας. Έτσι, τώρα διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική του. Το σημερινό πρόγραμμα βρίσκει τη Φλόρα Ταλίν να υποδέχεται την Ταμέκα. Το παιχνίδι θα γίνει στις 19:30 και μας απασχολεί όσον αφορά το στοίχημα στα γκολ!

Η Φλόρα Ταλίν είναι η ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο την περσινή σεζόν. Και μάλιστα πολύ εύκολα, τερματίζοντας 12 πόντους πάνω από τη δεύτερη Λεβάντια Ταλίν. Με το πόδι στο... γκάζι συνεχίζει και τη φετινή σεζόν η Φλόρα Ταλίν. Την πρώτη αγωνιστική, επικράτησε άνετα με 3-1 της Λίζιον. Έπειτα, έπαιξε τη σημερινή της αντίπαλο για το κύπελλο, αλλά εκτός έδρας. Πήρε λοιπόν την πρόκριση κερδίζοντας με 0-3! Βρίσκει πολλές λύσεις στην επίθεση, ενώ αμυντικά χρειάζεται ακόμα κάποιο διάστημα για να βρει εντελώς τα πατήματά της. Είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και στο σημερινό ματς.

Απεναντίας, η Ταμέκα κατάφερε να εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή στην κατηγορία πέρσι. Για την ακρίβεια, τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Μακριά μεν από την Ευρώπη, αλλά και από τον υποβιβασμό. Μπήκε δυνατά στη φετινή διοργάνωση, επικρατώντας με 2-1 της Τούλεβικ. Στο κύπελλο αποκλείστηκε, αλλά αυτό ίσως της κάνει καλό στο να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Έκανε αρκετές μεταγραφές και περιμένει να δει τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Θα διεκδικήσει κάτι θετικό σήμερα, χωρίς άγχος, γνωρίζοντας ότι είναι το αουτσάιντερ.

Το σετ των αποδόσεων καθιστά... απαγορευτικό να ασχοληθούμε με τον «άσο». Η Φλόρα Ταλίν είναι το φαβορί, αλλά η τιμή της παραμένει χαμηλή. Έτσι, στρεφόμαστε στα γκολ. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν διαρκώς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τα φόντα να βρουν δίχτυα. Περιμένουμε λοιπόν να συμβεί αυτό, και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.17.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr