Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Καρέ γηπεδούχων! - Σε αντίθετη τροχιά!

31 Μαϊος 2020 13:43

Γέμισε το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής, με πολλά ακόμη ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να ακολουθούν το παράδειγμα των Γερμανών και να επιστρέφουν στη δράση.


Πολλά και ενδιαφέροντα τα παιχνίδια και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα δυνατά προγνωστικά στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην interwetten. Ας περάσουμε λοιπόν στα προγνωστικά μας.

Ευκαιρία για την Χάιντενχαϊμ

Ξεκινάμε τις Κυριακάτικες επιλογές μας χρονικά. Στις 14:30, στη Voith Arena του Μπάντεν, η Χάιντενχαϊμ υποδέχεται την Άουε, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής στη 2.Bundesliga.

Στην επιστροφή της από τη διακοπή η Χάιντενχαϊμ γνώρισε και τα τρία αποτελέσματα. Ηττήθηκε εύκολα στην έδρα της Μπόχουμ (3-0), επικράτησε εντός της Βέχεν (1-0) και μεσοβδόμαδα έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ζανκτ Πάουλι. Ισορροπημένο το παιχνίδι στο Αμβούργο, η Χάιντενχαϊμ έχασε "χρυσή" ευκαιρία να προηγηθεί στο 27ο λεπτό, αλλά ο Λάιπερτζ απέτυχε από τα 11 βήματα. Παρά την απώλεια βαθμών παραμένει σε απόσταση βολής από την πρώτη 3αδα και συγκεκριμένα στο -3 από τη Στουτγκάρδη και στο -1 από το Αμβούργο.

Παρόμοια αποτελέσματα βίωσε και η Άουε στην επιστροφή της από τη διακοπή. Επικράτησε με 3-1 της Σαντχάουζεν (εντός), απέσπασε με δόση τύχης το 1-1 στη Νυρεμβέργη και την Τρίτη ηττήθηκε εντός από την Ντάρμσταντ (1-3). Η Άουε προηγήθηκε με τον Κρούγκερ μόλις στο 8ο λεπτό, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και πήραν δίκαιη νίκη.

Η Χάιντενχαϊμ "μυρίζει" πλέον την Bundesliga και σήμερα έχει μία σπουδαία ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο την πίεση στους ανταγωνιστές της. Η Άουε δεν είναι καλά, έχει πάρει μόλις 2 βαθμούς στις 6 τελευταίες της εξόδους. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 1.95.

Σε αντίθετη τροχιά!

Στις 16:00, στο Μινσκ, η Ενερτζέτικ φιλοξενεί τη Βιτέμπσκ για την 11η αγωνιστική της Vysshaya Liga στη Λευκορωσία.

Σε τρομερή κατάσταση η Ενερτζέτικ, προέρχεται από 4 σερί νίκες, με τις οποίες έφτασε τους 21 βαθμούς και βρίσκεται μόλις 1 πόντο μακριά από την κορυφή! Σκόραρε 8 φορές στο νικηφόρο σερί της και πλέον έχει βάλει ως στόχο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το προηγούμενο Σάββατο πέρασε με 1-2 από την έδρα της Ίσλοχ.

Από την άλλη, η Βιτέμπσκ αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια και προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες. Το προηγούμενο Σάββατο απέσπασε το 1-1 από την Ντινάμο Μινσκ εντός έδρας. Βρίσκεται στη 12η θέση με συγκομιδή 13 βαθμών, στο +3 από τα μπαράζ παραμονής, που είναι και ο στόχος της.

Σε αντίθετη τροχιά οι δύο ομάδες, φορμαρισμένη και δυνατή εντός έδρας η Ενερτζέτικ, προβληματίζει η Βιτέμπσκ, θα πάμε με τον άσο, σε απόδοση 2.15.

Διαφορά κλάσης

Συνεχίζουμε και πάμε στην Πολωνία, όπου στις 18:30 η Λέχια Γκντανσκ υποδέχεται την Άρκα Γκντίνια για την 27η αγωνιστική. Πρώτος αγώνας για τις δύο ομάδες μετά από 2.5 μήνες διακοπής.

Η Λέχια είναι 7η στην Ekstraklasa με 38 πόντους συγκομιδή και φυσικά θέλει να μπει στα playoffs. Τελευταία της αναμέτρηση το 2-1 για το Κύπελλο επί της περσινής πρωταθλήτριας Πιάστ.

Η Άρκα έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αφού έχει μαζέψει μόνο 25 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της λίγκας. Πανηγύρισε μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια (4 ήττες).

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες και παρά τη διακοπή αξίζει να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους στον άσο του 1.80.

Σκληροτράχηλη η Πούσκας

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Ουγγαρία και συγκεκριμένα την αναμέτρηση Πούσκας Ακαντέμια - Φερεντσβάρος, που θα διεξαχθεί στις 22:05.

Η Πούσκας βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς σε 25 παιχνίδια και είναι στο -6 από την πρώτη τριάδα, που βγαίνει Ευρώπη.

Η Φερεντσβάρος είναι πρωτοπόρος με 59 βαθμούς, στο +8 από τη Φέχερβαρ και με παιχνίδι λιγότερο!

Στα δύο φετινά μεταξύ τους παιχνίδια η Πούσκας διέλυσε τη Φερεντσβάρος με 4-1 εντός έδρας και απέσπασε ισοπαλία 2-2 στη Βουδαπέστη.

Σκληροτράχηλος αντίπαλος η γηπεδούχος ομάδα, έχει αποδείξει ότι ματσάρει καλά με την πρωτοπόρο και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 1.82.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr