Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: «Σκληρό» πόκερ στο ντέρμπι της Superleague!

13 Ιουνίου 2020 17:08

Ήρθε το Σάββατο (13/06) και το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα είναι «καυτό»!


Το Betarades.gr είναι φυσικά εδώ με τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Από το πρόγραμμα του Σαββάτου λοιπόν, ξεχωρίζει σίγουρα το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για τη Superleague. Έχουμε σημείο για τον αγώνα, και θα το δείτε στη συνέχεια. Επίσης, ασχολούμαστε με Bundesliga και πρωτάθλημα Τουρκίας. Όμως, έχουμε και μπάσκετ, όπου τρέχουμε σερί 8/8! Μην ξεχνάτε να μείνετε συντονισμένοι στο Betarades.gr γιατί, εκτός ττων άλλων, έρχονται και τα κορυφαία προγνωστικά Ιταλίας και μάλιστα πολύ σύντομα. Ας δούμε τους σημερινούς αγώνες μας!

Προσέχουν για να... έχουν στο ΟΑΚΑ

Αρχίζουμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από την ελληνική Superleague. Στο ΟΑΚΑ, στις 21:30, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Είναι η δεύτερη αγωνιστική για τα πλέι-οφ και οι ομάδες αναμένονται ιδιαίτερα προσεκτικές.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά τη μακρά αποχή. Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε με την ΑΕΚ, και ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Του ακυρώθηκε γκολ, προηγήθηκε, αλλά τελικά έμεινε στο 1-1. Πάντως, η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν κινδύνευσε πολύ και παρουσιάστηκε πειθαρχημένη. Κυρίως στα αμυντικά της καθήκοντα. Οι «Πράσινοι» θα διεκδικήσουν τη νίκη απόψε και γνωρίζουν ότι πρέπει να περιορίσουν τα ατού του ΠΑΟΚ. Συνεπώς, πρώτα το μηδέν στην άμυνα!

Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του, ηττήθηκε με 0-1 από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι-οφ. Ήταν μια κακή εμφάνιση για τους «ασπρόμαυρους», που δεν έπεισαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Δημιουργικά ειδικά, ο ΠΑΟΚ ήταν κάτι περισσότερο από μέτριος. Τώρα, ήρθε και η απουσία του Μίσιτς που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Έτσι, ο «Δικέφαλος» είναι υποχρεωμένος να δώσει βαρύτητα στην άμυνα, και να ψάξει τρόπους για να παίρνει τα παιχνίδια. Ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει να δει την ομάδα του συγκεντρωμένη και να πάρει το «διπλό» έστω και με μισό - μηδέν!

Γενικά, το ντέρμπι του ΟΑΚΑ προβλέπεται... συντηρητικό. Αμφότερες οι ομάδες δεν «πετάνε» μεσοεπιθετικά. Με «όπλο» αρχικά την αμυντική τους λειτουργία θα ψάξουν το κάτι παραπάνω. Πάμε με το Under 2.5 σε απόδοση 1.75.

Έχει αλλάξει η Χέρτα

Στη Γερμανία, η Bundesliga βρίσκεται πλέον στην 31η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Χέρτα φιλοξενεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλοί μετά τη διακοπή και θα αναζητήσουν ακόμα ένα «τρίποντο».

Η Χέρτα έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή της στην κατηγορία. Οι επιδόσεις της με την επιστροφή στη δράση ήταν τέτοιες, που έδιωξαν πλέον το άγχος. Μάλιστα, αν είχε λίγο... χρόνο περισσότερο, μπορεί να προλάβαινε και το τρένο της Ευρώπης. Την περασμένη αγωνιστική αντιμετώπισε τη Ντόρτμουντ εκτός έδρας. Στάθηκε καλά, έβαλε δύσκολα στους «κιτρινόμαυρους», αλλά ηττήθηκε με 1-0. Πάντως, έτρεχε αήττητο σερί έξι αγωνιστικών και επιθυμεί να επιστρέψει στις επιτυχίες. Έχει πέντε νίκες στα επτά τελευταία εντός με αντίπαλο την Άιντραχτ.

Η Άιντραχτ από την άλλη, δείχνει κάπως κουρασμένη στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Βέβαια, έχει αποσπαστεί με επτά πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, πρέπει να προσέξει πολύ για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Μεσοβδόμαδα, έχασε με 2-1 από τη Μπάγερν για το κύπελλο. Είχε προηγηθεί και η ήττα από τη Μάιντς, με 0-2 για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να αγωνιστούν με κάποιες αλλαγές σήμερα, λόγω κόπωσης, και αυτό θα τους επηρεάσει. Άλλωστε, έχουν ούτως ή άλλως ελλείψεις στο ρόστερ.

Και λόγω έδρας, η Χέρτα έχει το πάνω χέρι. Είναι συνολικά καλύτερη ομάδα, ενώ έχει και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος στα εντός έδρας απένανι στην Άιντραχτ. Έτσι, επιλέγουμε τον «άσο» σε απόδοση 2.07.

«Πιάνει» κορυφή η Μπασακσεχίρ

Επανεκκίνηση είχαμε και στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Για την 27η αγωνιστική, θα γίνει σήμερα το ματς Μπασακσεχίρ - Αλάνιασπορ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να «πιάσουν» και πάλι κορυφή στο πρωτάθλημα. Έχουν την ευκαιρία με νίκη να πετύχουν τον στόχο τους.

Η Μπασακσεχίρ, με σταθερά βήματα, έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο σημαντικές ομάδες της Τουρκίας, τα τελευταία χρόνια. Έχει μπει σφήνα στις παραδοσιακές δυνάμεις και θέλει να καθιερωθεί στα υψηλά κλιμάκια. Χθες, είδε την Τραμπζονσπόρ να κερδίζει και να μένει μόνη πρώτη. Συνεπώς, οφείλει και αυτή με τη σειρά της να πάρει τη νίκη απόψε, για να φτάσει και πάλι την ανταγωνίστρια της. Είναι αήττητη στα έξι τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Συνολικά, έχει μόλις τρεις ήττες σε 26 ματς. Είναι ανώτερη από τη σημερινή της αντίπαλο και έχει υποχρέωση να κερδίσει.

Στην αντίπερα όχθη, η Αλάνιασπορ είναι από τις ομάδες που έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης και παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη. Βέβαια, είχε δείξει να... ξεμένει από δυνάμεις και είχε ένα κακό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Αυτό σταμάτησε ακριβώς πριν τη διακοπή, με τη νίκη επί της Γκαζιαντέπ (1-0). Εκτός έδρας, η Αλάνιασπορ είναι μέτρια. Ξέρει ότι έχει πολύ δύσκολη αποστολή σήμερα.

Δεν έχει περιθώρια η Μπασακσεχίρ, που πρέπει να «καθαρίζει» τέτοια ματς στη μάχη για τον τίτλο. Θεωρούμε ότι θα κάνει το χρέος της, εύκολα ή δύσκολα. Ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 1.90.

Το παλεύει η Ράστα

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ! Τα προγνωστικά πάνε... τρένο με την επιστροφή στη δράση. Έχουμε οκτώ (!) συνεχόμενες επιτυχίες και ευελπιστούμε το σερί να συνεχιστεί. Σήμερα, θα εστιάσουμε στον αγώνα της Ράστα Βέχτα με την Άλμπα Βερολίνου.

Δύο παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής η Ράστα Βέχτα, για την τελική φάση του πρωταθλήματος Γερμανίας. Έχει ηττηθεί και στα δύο, και αν χάσει ξανά θα τα παίξει όλα για όλα απέναντι στη Μπάμπεργκ. Πάντως, η εικόνα της δεν ήταν κακή στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Έχασε από ισχυρές ομάδες και μάλιστα πολύ δύσκολα. Θέλει να αποτελέσει σκληρό «καρύδι» και για την Άλμπα. Μπορεί να παλέψει αυτό το ματς στην έδρα της, και θα το κάνει.

Η Άλμπα Βερολίνου είναι ανώτερη ομάδα και έχει κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα του δευτέρου ομίλου. Παρόλα αυτά, δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της σε κανένα από αυτά τα ματς. Και στα δύο, νίκησε με μονοψήφια διαφορά. Πρώτα τη Φρανκφούρτη και στη συνέχεια την Μπάμπεργκ. Χρειάζεται και αυτή χρόνο για να βρει τα πατήματά της μετά τη διακοπή. Από ό,τι φαίνεται, περιορίζεται αρχικά σε... επαγγελματικές νίκες.

Μας φαίνεται υπερβολικό το πλεονέκτημα που δίνεται στους γηπεδούχους. Αποτελούν πειθαρχημένη ομάδα και ακόμα κι αν χάσουν, θα τα έχουν δώσει όλα. Η Άλμπα είναι το φαβορί, αλλά δεν βλέπουμε να κάνει περίπατο. Πάμε με τη Ράστα Βέχτα +14.5 σε απόδοση 1.97.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr