Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Μπεσίκτας και γκολ... πάνε μαζί!

26 Ιουνίου 2020 15:07

Τι γνωρίζεις για τη Νόμιμη Στοιχηματική championsbet ;

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (26/06) έχει πολλούς και δυνατούς αγώνες! Το Betarades.gr δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

 Σχετικά με το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, το βλέμμα μας έπεσε... αμέσως πάνω στον αγώνα της Μπεσίκτας. Η σχέση της με τα γκολ, μας οδηγεί σε αξιόλογο σημείο. Επιλογή βγαίνει και από την Ιταλία. Επίσης, το μπάσκετ έχει μπει για τα καλά πλέον στο στοιχηματικό μενού και μας δίνει και σήμερα προγνωστικό. Τριαδούλα επιλογών και πάλι. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις μας.

 Και βάζει, και... τρώει!

 Οι προτάσεις στοιχήματος της Παρασκευής αρχίζουν από το πρωτάθλημα Τουρκίας. Για την 29η αγωνιστική της Super Lig, η Μπεσίκτας φιλοξενεί την Κόνιασπορ, στις 22:15. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν θα μας απασχολήσει ο νικητής του αγώνα.

 Η Μπεσίκτας δεν πραγματοποιεί καλή πορεία φέτος. Εντοπίζεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, με 47 πόντους, και μεγάλη απόσταση από την κορυφή. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι δεν έχει αρετές ως ομάδα. Επιθετικά είναι ικανή να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Πολλές φορές το κάνει και πετυχαίνει πολλά γκολ. Αμυντικά όμως, είναι γεγονός ότι... μπάζει. Το έδειξε και την περασμένη αγωνιστική αυτό. Διέλυσε με 5-1 τη Ντενιζλίσπορ. Το Goal/Goal & Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Μπεσίκτας. Θα έχει κάποιες απουσίες απόψε.

 Η Κόνιασπορ από την άλλη, περνάει δύσκολα φέτος και βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού! Έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, αλλά τελευταία προσπαθεί να το βελτιώσει αυτό. Και αμυντικά βέβαια, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Πάντως, την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε χαρακτήρα απέναντι στη Σίβασπορ. Το ματς έληξε 2-2, με την Κόνιασπορ να παλεύει και για τη νίκη. Έχει ανάγκη τους βαθμούς και θα τους αναζητήσει σε κάθε έδρα. Εννοείται πως είναι αουτσάιντερ σήμερα, αλλά θα ψάξει το γκολ που θα της δώσει ελπίδες.

 Οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» και αυτό μπορεί να τους κάνει επικίνδυνους. Η Μπεσίκτας άλλωστε, δεν πείθει αμυντικά. Θεωρούμε ότι θα δούμε ένα «ανοιχτό» ματς. Το Goal/Goal εντοπίζεται σε απόδοση 1.87 και κρίνεται αξιόλογο.

 Χωρίς περιθώρια η Γιούβε

 Η αγαπημένη για τους φίλους του στοιχήματος, Serie B, επέστρεψε στη δράση! Σήμερα, έχουμε κρίσιμο ματς για την παραμονή. Η Γιούβε Στάμπια υποδέχεται τη Λιβόρνο, στις 22:00. Αμφότερες παλεύουν για την παραμονή, αλλά οι γηπεδούχοι υπερέχουν.

 Η Γιούβε Στάμπια είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, αυτήν τη στιγμή, αλλά μόλις για τρεις πόντους. Γίνεται αντιληπτό, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την τελευταία της εμφάνιση. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Πεσκάρα και έχασε εύκολα με 3-1. Πάντως, στην έδρα της η Γιούβε Στάμπια παίρνει πολλές φορές τα αποτελέσματα που θέλει. Έχει σημειώσει οκτώ νίκες στο γήπεδό της και είναι έτοιμη για τη μεγάλη μάχη σήμερα. Άλλωστε, αν δεν παίρνει αυτά τα ματς στο «σπίτι» της, θα έχει θέμα.

 Να σημειωθεί, ότι η Λιβόρνο είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας τη φετινή σεζόν. Μοιραία, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, και στο -14 από τα μπαράζ παραμονής! Χρειάζεται ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Όμως, με την εικόνα που παρουσιάζει, μάλλον ούτε αυτό είναι αρκετό. Μοιάζει να έχει πάρει απόφαση την πτώση της. Στην επιστροφή στη δράση, φιλοξένησε την Τσιταντέλα και ηττήθηκε με 0-2. Στις τελευταίες 18 αγωνιστικές, έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη!

 Μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη, αλλά η Γιούβε Στάμπια είναι ανώτερη από τη Λιβόρνο. Θέλει να κάνει βήμα παραμονής και να πάρει ανάσα. Μπορεί να αξιοποιήσει την έδρα της προς αυτήν την κατεύθυνση. Επιλέγουμε τον «άσο» σε απόδοση 2.12.

 Δεν... παίζει η Βαλένθια

 Στο μπάσκετ τώρα, ασχολούμαστε και πάλι με το πρωτάθλημα Ισπανίας. Είναι η 5η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο της τελικής φάσης. Η Γκραν Κανάρια είναι τυπικά γηπεδούχος στο ματς με τη Βαλένθια. Βέβαια, να τονιστεί ότι το ματς γίνεται στην φυσική έδρα της Βαλένθια!

 Η Γκραν Κανάρια έχει καλή παρουσία στο γκρουπ, αλλά... κατάφερε να χάσει την περασμένη αγωνιστική από τη Σαραγόσα. Η ομάδα των Φώτη Κατσικάρη και Γιάννη Μπουρούση θέλει πάρα πολύ τη νίκη στο σημερινό ματς, καθώς παίζει για την πρόκριση. Είναι απλή η κατάσταση πλέον για την Γκραν Κανάρια. Με λίγα λόγια, αν κερδίσει προκρίνεται στα ημιτελικά. Αν χάσει όμως, αποχαιρετάει τη διοργάνωση. Δύσκολη όμως η αποστολή της Γκραν Κανάρια, απέναντι στην οικοδέσποινα του μίνι πρωταθλήματος.

 Η Βαλένθια λοιπόν, παίζει στο γήπεδό της. Αυτό της δίνει ένα πλεονέκτημα, παρά το γεγονός ότι τα ματς διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Έχει χάσει μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, και κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Με νίκη σήμερα, η Βαλένθια προκρίνεται στην επόμενη φάση και μάλιστα ως πρώτη. Αυτό σημαίνει, ότι θα αποφύγει την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά. Θα κυνηγήσει λοιπόν τη νίκη απόψε. Έχει αρκετούς παίκτες της σε καλή κατάσταση και είναι ανώτερο σύνολο από τους «νησιώτες».

 Γενικά, η Βαλένθια νιώθει πιο... άνετα σε αυτό το γήπεδο. Είναι σε καλή φόρμα στην τελική φάση και έχει ευκαιρία να αποφύγει την Μπάρτσα στα ημιτελικά. Πιστεύουμε θα πάρει την πρωτιά με καλή εμφάνιση. Ποντάρουμε στη Βαλένθια -6.5 σε απόδοση 1.85.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr