Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Πορτογαλία στο ντέρμπι, γκολ στο EURO - Παρολί απόδοσης... 15.76!

19 Ιουνίου 2021 13:07

Σάββατο σήμερα (19/06) και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι πολύ δυνατό! Το Betarades.gr το διάβασε καλά και βρήκε τα πιο «καυτά» προγνωστικά στοιχήματος. Φυσικά, έχουμε επιλογή και για το Πορτογαλία - Γερμανία που είναι το ματς της ημέρας στο EURO.

Συνολικά βέβαια, κρατήσαμε τρία σημεία από τη διοργάνωση. Μας ενδιαφέρει και το Ουγγαρία - Γαλλία, αλλά και το... βραδινό Ισπανία - Πολωνία. Μέσα σε όλα όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το μπάσκετ. Η εθνική Ελλάδος παίζει στο τουρνουά Ακρόπολις και με μπασκετικό σημείο κλείνουμε τετράδα!

Πολλά γκολ στην Ουγγαρία

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τη Βουδαπέστη. Στις 16:00, η Ουγγαρία υποδέχεται τη Γαλλία για τον έκτο όμιλο του EURO. Φαβορί υπάρχει, αλλά θα πάμε με τα γκολ.

Η Ουγγαρία δεν ήταν κακή την πρώτη αγωνιστική. Έβαλε πάρα πολύ δύσκολα στην Πορτογαλία, είδε γκολ της να ακυρώνεται και αν ήταν πιο τυχερή, μάλλον θα είχε πάρει κάτι από το ματς. Ωστόσο, λίγο η τύχη, λίγο η ατομική ποιότητα, έκριναν το ματς με 0-3 υπέρ των Πορτογάλων. Αμυντικά οι Ούγγροι είχαν θέματα αλλά τα πλήρωσαν αργά. Επιθετικά φάνηκε ότι μπορούν να κάνουν πράγματα. Είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στη σημερινή αναμέτρηση, περιμένουμε να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από το ματς.

Η Γαλλία φυσικά, έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Οι «τρικολόρ» έδειξαν τα δόντια τους ήδη από το πρώτο παιχνίδι του ομίλου. Αντιμετώπισαν τη Γερμανία στο Μόναχο, και χωρίς να φορτσάρουν κέρδισαν 0-1. Έπαιξαν ήρεμα, με ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και ήταν άκρως επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Πέτυχαν ακόμα δύο γκολ, τα οποία ακυρώθηκαν με VAR. Τρομερή ομάδα η Γαλλία, έχει μοναδικό στόχο να κάνει το 2Χ2 απόψε. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα συνιστά αποτυχία.

Οι Ούγγροι θα έχουν πάλι τον ενθουσιασμό της κερκίδας και δεν έχουν το άγχος του φαβορί, στοιχεία που μπορούν να τους οδηγήσουν να παίξουν πιο απελευθερωμένα. Από την άλλη, η Γαλλία δεν συγχωρεί αν βρει χώρους και θέλει πειστική νίκη. Περιμένουμε ωραίο ματς, πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

amorgos logo 745x289

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr