Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προγνωστικά Euro 2020. Μάχη στο Μπακού ως… 2.29

20 Ιουνίου 2021 15:44

Τελείωσε και η 2η αγωνιστική των ομίλων στα προγνωστικά Euro 2020, με τις ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Πλέον τα παιχνίδια θα γίνονται ταυτόχρονα.

Βέβαια στον 1ο όμιλο τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Η Ιταλία έχει προκριθεί και χρειάζεται να μη χάσει από την Ουαλία για να πάρει και την πρώτη θέση. Οι Ουαλοί έχουν 4 βαθμούς και με έναν ακόμα προκρίνονται. Βολική η ισοπαλία, όμως θα πέσουν όλοι πάνω της και δεν θα μου κάνει εντύπωση να μην βγει.

Άλλος ένας αγώνας “εντός έδρας” για την Τουρκία, που αντιμετωπίζει στο Αζερμπαϊτζάν την Ελβετία.Ένα ματς δίχως αύριο για τις δυο ομάδες που θέλουν τη νίκη, καθώς η ισοπαλία στέλνει και τις δυο στο σπίτι.

Οι γείτονες δεν έχουν κάνει σεφτέ στον όμιλο ακόμα. Δύο ήττες και κανένα γκολ. Όσο για την εικόνα τους, χειρότερη απ’ ότι περιμέναμε όλοι. Θέλει νίκη και με πολλά γκολ μάλιστα για να ελπίζει στις ισοβαθμίες των καλύτερων τρίτων. Δύσκολα τα πράγματα, αφού βρίσκεται στο -5 στη διαφορά τερμάτων.

Οι Ελβετοί πληρώνουν τη φλυαρία τους στην πρεμιέρα με την Ουαλία. Αν είχαν κερδίσει, τα πράγματα θα ήταν τώρα διαφορετικά. Στη 2η αγωνιστική δεν είχαν και πολλές ελπίδες απέναντι στην… τρομακτική μέχρι τώρα Ιταλία. Πλέον με νίκη καλοβλέπουν την πρόκριση ως 3οι και ελπίζουν σε ένα δώρο της Ιταλίας.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr