Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Champions League: Ξανά φαβορί η Σίτι

24 Ιουνίου 2021 13:49

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο ξεκάθαρος στόχος της Μάντσεστερ Σίτι από τη στιγμή που ο Πεπ Γκουαρδιόλα πρωτοκάθισε στον πάγκο της. Φέτος οι «Γαλάζιοι» του Μάντσεστερ έφτασαν πιο κοντά από ποτέ στο μεγάλο στόχο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, αφού εμπόδιο μπήκε η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ, του Ν’Γκολό Καντέ και του σκόρερ του μοναδικού γκολ, του Κάι Χάβερτς.

Η νέα απώλεια του στόχου δεν αποθαρρύνει τις στοιχηματικές, οι οποίες εξακολουθούν να θεωρούν τη Σίτι ως την πιθανότερη υποψήφια φια να κατακτήσει το τρόπαιο με τα μεγάλα αφτιά σε έντεκα μήνες στην Αγία Πετρούπολη.

Η Σίτι έχει βγει ξανά στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να φτιάξει την ομάδα που θα τη φέρει στην κορυφή της Ευρώπης. Χάρι Κέιν, Ερλινγκ Χάλαντ και Τζακ Γκρίλις είναι λίγα από τα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν απασχολήσει τα ρεπορτάζ.

Ως δεύτερο φαβορί παρουσιάζεται η νικήτρια του τροπαίου το 2020, η Μπάγερν. Με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν πλέον στον πάγκο και μπαίνοντας σε μια νέα εποχή (αναμένεται σύντομα να υπάρξει σημαντική ανανέωση) οι «ισόβιοι» πρωταθλητές Γερμανίας δείχνουν έτοιμοι να κυνηγήσουν το τρόπαιο και τούτης της χρονιάς.

Ακολουθούν από κοινού Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Και οι δύο απέτυχαν στους στόχους τους φέτος, ειδικά εντός συνόρων, και η κορυφή της Ευρώπης δεν μπορεί παρά να είναι ανάμεσα στους στόχους.

Ως μόλις το πέμπτο φαβορί βλέπουμε τους Πρωταθλητές Ευρώπης, την Τσέλσι, ενώ πιο χαμηλά στον πίνακα έρχονται η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr