Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Όρθια η Χάκα, "λάτιν" αμφίσκορο - δυάδα για ταμείο στο 3.90!

24 Ιουνίου 2021 14:01

Πιο μικρό σε έκταση είναι το κουπόνι της Πέμπτης (24/06) από αυτά των τελευταίων ημερών, χωρίς να υπολείπεται σε ενδιαφέρον. Το Betarades.gr εντόπισε δύο προγνωστικά που αξίζουν την προσοχή σας.

Έρχονται από το πρωτάθλημα Φινλανδίας και το Copa America. Στην ιστοσελίδα μας, ακόμη, θα δείτε τις ΠΑΟ Μεταγραφές όπως και όλων των συλλόγων της Super League 1. Ας δούμε που ποντάρουμε σήμερα ευθύς αμέσως!

Μπορεί να τα καταφέρει η Χάκα

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Φινλανδίας, όπου στις 18:30 η Χόνκα υποδέχεται τη Χάκα.

Δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, με απολογισμό πέντε ήττες στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους. Στην πιο πρόσφατο αναμέτρησή τους έχασαν με 2-1 από την Κουόπιο. Μόλις σε έναν από τους δέκα τελευταίους αγώνες που έχουν δώσει μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν. Έχουν δεχτεί συνολικά 14 τέρματα και βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες στην έδρα τους.

Δυο νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός της Χάκα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στο πιο πρόσφατο εξ αυτών προηγήθηκε απέναντι στη Λάχτι. Δεν κατάφερε, όμως, να διατηρήσει το προβάδισμα αυτό και ισοφαρίστηκε (1-1) στο 81'. Έχει σκοράρει στους πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες της. Πέρα από αυτά, έχει κερδίσει τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από την έδρα της, απέναντι στην Κουόπιο (1-2) και τη Μάριεχαμν.

Η Χάκα δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ, τα πάει καλά τελευταία μακριά από το γήπεδό της. Έχει τη δυνατότητα να τα καταφέρει και απέναντι στη Χόνκα και να πάρει έναν ή περισσότερους βαθμούς. Επιλογή μας αποτελεί το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Σκοράρουν στο Κόπα Αμέρικα

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 03.00 για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα, ανάμεσα στη Χιλή και την Παραγουάη.

Ομάδα των ισοπαλιών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Χιλή, καθώς μετράει τέσσερις στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Με πιο πρόσφατη αυτή (1-1) στην έδρα της Ουρουγουάης. Έχει προηγηθεί η νίκη με 1-0 επί της Βολιβίας, ενώ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η άμυνά της δεν είναι ακριβώς το δυνατό της σημείο, καθώς έχει δεχτεί τέρμα στα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της.

Η Παραγουάη το προσπάθησε και άφησε καλές εντυπώσεις απέναντι στην Αργεντινή. Δεν κατάφερε, ωστόσο, να βρει απάντηση στο γκολ του Γκόμες και έχασε με 1-0. Αντίθετα, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επικράτησε με 3-1 επί της Βολιβίας, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ. Μόνο στους δύο από τους εφτά τελευταίους αγώνες της έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμφισβήτητα ποιότητα στην επίθεση. Αλλά παράλληλα αντιμετωπιζουν ορισμένα προβλήματα στην άμυνα. Μπορούν και οι δύο να βρουν δίχτυα στο μεταξύ τους ματς. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr