Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Επιθετικό ντεμαράζ σε Βέλγιο και Αγγλία - επιλογές στο 3.82!

10 Σεπτεμβρίου 2021 14:06

Στο κουπόνι της Παρασκευής (10/09) βλέπουμε τη δράση να κάνει επανεκκίνηση σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά την παύση για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Το Betarades.gr επιστρέφει με παμε στοιχημα προγνωστικα που είναι πολύ δυνατά. Θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από την ανώτερη κατηγορία Βελγίου και την αγγλική Λιγκ 2. Ας δούμε τις αναλύσεις μας!

Αμφίσκορο στο Βέλγιο

Ξεκινάμε τις προτάσεις με το παιχνίδι για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου, που διεξάγεται στις 21:45, ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Οστάνδη.

Σε "εφιάλτη" εξελίχθηκε για την Κλαμπ Μπριζ η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γάνδη, καθώς γνώρισε την συντριβή με 6-1. Αυτή ήταν και η πρώτη της ήττα στη διοργάνωση, καθώς  είχαν προηγηθεί τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Στα δυο προηγούμενα παιχνίδια της είχε επικρατήσει με 4-0 στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ και με 3-2 επί της Μπέερσοτ. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της λίγκας, καθώς έχει παθητικό έντεκα τέρματα σε έξι παιχνίδια.

Δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ η Οστάνδη, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Συγκεκριμένα έχασε με 1-0 από την Σταντάρ Λιέγης και με 2-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Είχε προηγηθεί ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων για τους φιλοξενούμενους, που είχαν επικρατήσει επί της Γκενκ (3-4), επί της Γάνδης (1-0) και επί της Σερένγκ (2-3). Μόνο σε ένα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Η Μπριζ είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, ψάχνει νίκη εξιλέωσης μετά τη συντριβή από την Γάνδη και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Η Οστάνδη, όμως, σκοράρει με ευκολία, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.91.

Με τα γκολ στην Αγγλία

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία και στη Λιγκ 2, όπου για την έβδομη αγωνιστική συγκρούονται στις 22:00 η Χάρογκεϊτ με τη Νιούπορτ.

Η ομάδα του Σάιμον Γουίβερ είναι η μοναδική αήττητη στην κατηγορία και συγκατοικεί στη κορυφή της βαθμολογίας με τη Φόρεστ Γκριν. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη (1-3) επί της Μάνσφιλντ, ενώ για να τα καταφέρει χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη επικράτησή της, καθώς είχε προηγηθεί αυτή (3-1) επί της ίδιας αντιπάλου, αλλά για το EFL Trophy. Μεγάλο της ατού είναι η γραμμή κρούσης της, καθώς έχει σημειώσει εφτά γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Λέιτον Όριεντ η Νιούπορτ. Σε ένα παιχνίδι που έδειξε χαρακτήρα, καθώς βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως, κατάφερε να απαντήσει. Είχε προηγηθεί η νίκη της με 2-0 επί της Πλίμουθ για το EFL Trophy. Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της που κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Η Χάρογκεϊτ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ενώ πετυχαίνει και εύκολα γκολ. Όμως, αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Νιούπορτ και να σκοράρει. Θα επιλέξουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα