Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το καλοπληρωμένο G/G του Φαλήρου και η δουλεμένη Ουντινέζε

12 Σεπτεμβρίου 2021 13:21

Πλούσιο το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, με τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να παίρνουν σκυτάλη από τον Παναθηναϊκό και ρίχνονται κι αυτοί στη μάχη της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ.

Διαβάστε τις πιο έγκυρες αναλύσεις αγώνων εδώ!

515. Ολυμπιακός – Ατρόμητος (20:30)

Μετά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του καλοκαιριού, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαρτίνς «φωτογραφίζεται» και φέτος ως φαβορί για την κούπα και σίγουρα θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το... δεξί, λίγα 24ωρα πριν από την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το εμπόδιο του Ατρόμητου φαντάζει χαμηλό, ωστόσο απαιτείται σοβαρότητα.

Η ομάδα του Περιστερίου έχει ενθουσιασμό για μία καλή χρονιά, ύστερα κι από τις προσθήκες που έκανε στο ρόστερ της. Δεν είναι μόνο οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα, αλλά κι ο νεοφερμένος τεχνικός, Άνχε Λόπεθ. Το αρνητικό είναι πως είχε σοβαρά προβλήματα στα φιλικά προετοιμασίας (0-4-6).

Προγνωστικό: Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός, λογικό είναι να παίξει σαν... τη γάτα με το ποντίκι τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες θα επιδιώξουν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, ώστε να βρουν και αυτοί δίχτυα. Σε... εξωπραγματικά επίπεδα βρίσκεται το G/G (3.00) κι αξίζει να τιμηθεί.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ στο Foxbet!              

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα