Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προγνωστικά Κυριακής. Ώρα αποδείξεων για Μπορντό

12 Σεπτεμβρίου 2021 13:23

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Κυριακής, με την αναμέτρηση της Μπορντό με την Λάνς. Δύσκολο το ξεκίνημα της σεζόν για την Μπορντό, η οποία ακόμα αγνοεί την νίκη μετά από τέσσερεις αγωνιστικές (0-2-2). Μάλιστα το τελευταίο πριν την διακοπή ήταν η βαριά ήττα στην έδρα της Νις με 4-0 (3-0 ημίχρονο.

Σαν να μην τελείωσε ποτέ η προηγούμενη σεζόν για την Λανς η οποία διατηρεί την ίδια δυναμική που την είδε πέρυσι να χάνει οριακά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αήττητη μέχρι στιγμής φέτος με σπουδαίο διπλό στο Μονακό και τρεις ισοπαλίες με Ρεν, Σεντ-Ετιέν και Λοριάν στο πιο πρόσφατο.

Μπορεί το θετικό ξεκίνημα με την ισοπαλία στο Πριγκιπάτο και το τρίποντο απέναντι στη Μετς να διαδέχτηκαν δύο συνεχόμενες ήττες από Ρεν και Λιόν, ωστόσο τα πρώτα δείγματα της Ναντ σε σχέση με πέρυσι είναι πιο θετικά. Στο τελευταίο με την Λιόν προ διακοπής δεν υστέρησε πουθενά, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω σε έναν ανίκητο Λόπεζ.

Μετά το εμφατικό διπλό στην έδρα της πρωταθλήτριας Λιλ (0-4), η Νις «σκόρπισε» με το ίδιο σκορ και την Μπορντό στην Νίκαια. Δύο νίκες και μία ισοπαλία (0-0 εντός με Ρεμς) ο μέχρι τώρα απολογισμός για την ομάδα του πρωταθλητή Γκαλτιέ ο οποίος δείχνει να ξέρει πώς να δίνει στις ομάδες του πρωταγωνιστικό ρόλο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα