Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Λογικό φαβορί η Ατλ. Μινέιρο

13 Οκτωβρίου 2021 13:43

Περιορισμένο σε αναμετρήσεις το σημερινό πρόγραμμα (13/10), με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη Serie A Βραζιλίας. Δράση έχουμε στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Κεντρική και Βόρεια Αμερική αλλά και στη Euroleague.

Πάμε να δούμε τις προτάσεις στοιχήματος που έχει επιλέξει για σήμερα Τετάρτη το Betarades.gr, όπου μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην ιστοσελίδα μας.

Η δράση δεν σταματά ποτέ στη Serie A Βραζιλίας, όπου διεξάγονται απόψε έξι αναμετρήσεις για την 26η αγωνιστική. Το παιχνίδι που ξεχωρίσαμε είναι το Ατλέτικο Μινέιρο - Σάντος, όπου η γηπεδούχος και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έχει σαφές προβάδισμα. Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, έφτασε στη νίκη με 3-1 κόντρα στη Σεαρά την προηγούμενη αγωνιστική και συμπλήρωσε 17 παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται σταθερά στην κορυφή και στο +11 από τη 2η Φλαμένγκο. Εμφανίζεται πανίσχυρη και στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα 9/10 τελευταία ματς στη Serie A. 

 

Από την άλλη η Σάντος βρίσκεται σε διαφορετική κατάσταση, καθώς συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Μόλις στο +1 η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της Γκρέμιο, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί εννέα αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα. Δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη εκτός έδρας, καθώς πανηγύρισε μια νίκη στις 17 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα. 

Δείτε το προγνωστικό της αναμέτρησης Ατλέτικο Μινέιρο - Σάντος για τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα