Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στήριξη στα «Ζαχαρωτά», με τα γκολ στη Γαλλία

17 Μαρτίου 2022 17:32
ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Στήριξη στα «Ζαχαρωτά», με τα γκολ στη Γαλλία

test2

test2

Η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε, με τη Βιγιαρεάλ να αποκλείει τη Γιουβέντους, μέσα στο Τορίνο. Απόψε, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Γάνδη, για το Κόνφερενς Λιγκ, ενώ το «μενού» περιλαμβάνει και ντέρμπι «Αιωνίων», στα πλαίσια της Ευρωλίγκας.

Στοιχηματικά όμως, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται πρωτίστως στην Πρέμιερ Λιγκ, στην αναμέτρηση μεταξύ Έβερτον και Νιούκαστλ, και, δευτερευόντως, στη ρεβάνς μεταξύ Λυών και Πόρτο, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Σιγά – σιγά, πλησιάζει και ο διασημότερος διαγωνισμός τραγουδιού. Διαβάστε τα ειδικά Eurovision 2022 στοιχηματα

774. Έβερτον - Νιούκαστλ (21:45)

Είναι αλήθεια και η Έβερτον κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν έχει καταφέρει να αλλάξει την κατάσταση και τα «ζαχαρωτά» μετρούν τέσσερις διαδοχικές ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Νιούκαστλ μπορεί να προέρχεται από εκτός έδρας ήττα απέναντι στην Τσέλσι (1-0), αλλά με το αήττητο σερί που είχε «τρέξει» νωρίτερα (6-3-0) βρίσκεται στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

➥ΘαπονταριστείηνίκητηςΈβερτονλόγωέδραςκαικινήτρου. O άσοςπροσφέρεταισεαπόδοση 2.40.

777. Λυών - Πόρτο (22:00)

Η Λυών πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της με 1-0 στο «Ντραγκάο», αλλά η Πόρτο έχει τις δικές της πιθανότητες για πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Άλλωστε, από τη στιγμή που δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, η πορτογαλική ομάδα χρειάζεται νίκη με ένα γκολ διαφορά για να στείλει το ζευγάρι στην παράταση.

➥ΗΛυώνείναιπροβληματικήστηνάμυνακαιηΠόρτοέχειτογκολ. ToComboBet G/G &Over 2,5 δενενθουσιάζειωςτιμή, αλλάμαςαρκείσεαπόδοση 1.93.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ΕΕΕΠ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Λίντσερ - Χάρτμπεργκ: «Βλέπει» Ευρώπη στο 2.10
  • Μίλαν - Μόντσα: «Βροχή» τα γκολ στο Μιλάνο!
  • Μάλμε - ΑΪΚ Στοκχόλμης: Δε θα (Χ)αλαστούν στο 3.80!
  • Γιόρκ - Όλνταμ: Διπλασιασμός με combo έδρας και γκολ!
  • Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης: Τελειώνει τη σεζόν στο 1.83!
  • Καμπούρ - Ντεν Μπος: Ξεκινάει με 2.10 για την ανατροπή