Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταιγιστική στο «De Kuip»

28 Απριλίου 2022 14:15
ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Καταιγιστική στο «De Kuip»

test2

test2

Ο Κώστας Φίλιος αναλύει & προτείνει

Πολύ δεμένη ομάδα η Φέγενορντ, εξαιρετική η δουλειά που παρουσιάζει ο Άρνι Σλοτ στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο της, με επιθετικό στυλ και υπερβάσεις, ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς.

Μάθε περισσότερα για τη γαλλική ρουλέτα

Από τον περασμένο Ιούλιο ξεκίνησε την πορεία της στο Κόνφερενς Λιγκ κι έχασε μόλις μία φορα, σε 16 αναμετρήσεις, από την Έλφσμποργκ, σε μια ρεβάνς προκριματικών, αφού είχε επικρατήσει 5-0 στο πρώτο ματς. Η συνολική της επίδοση σε αυτά είναι 11-4-1, ενώ εντός έδρας έχει 7-1-0, σκοράροντας από 2 φορές και πάνω σε όλα τα παιχνίδια (6/8 G/G). Αναμένεται τρομερή προσπάθεια στο κατάμεστο «De Kuip».

Τη Μαρσέιγ δεν την έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές φέτος, την είδα στα ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου με εξαίρεση ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο στη Μασσαλία, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Ίσα ίσα που αν η ελληνική ομάδα ήταν πιο εύστοχη στην Τούμπα, ενδέχεται να είχε προκριθεί. Διαθέτει εξαιρετική γραμμή κρούσης, με Παγέ, Ουντέρ και Μίλικ, αλλά στα μετόπισθεν έχει θέματα. Θα στηρίξουμε την έδρα και την καταιγιστική Φέγενορντ, ενώ για τους πιο τολμηρούς μπορεί να παιχτεί και το συνδυαστικό άσος με G/G, σε απόδοση 3.75.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΛΛΙΟΣ άνοιξε την καρδιά του στους LEGOBALLS και το Foxbet!
  • Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Λύση από την άσπρη βούλα στο 2.85!
  • Οσασούνα - Χετάφε: «Ταμείο» με τα γκολ στο 2.40!
  • Τουρκία - Ισπανία: Επιβάλλεται και τριπλασιάζει!
  • Λανς - Λυών: «Ταμείο» με τα γκολ στο 1.85!
  • Καζίνο Live στις Διακοπές: Πώς να Περάσεις Τέλεια χωρίς να το Μετανιώσεις