Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ημέρα… ντέρμπι στη Σούπερ Λιγκ, τελικός Κυπέλλου στην Ιταλία!

11 Μαϊος 2022 13:58

Ημέρα ντέρμπι στη Σούπερ Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη και τον Ολυμπιακό να τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό (εμείς θα επικεντρωθούμε στο δεύτερο από τα παραπάνω ματς).

Παράλληλα, στην Ιταλία, διεξάγεται ο τελικός του CoppaItalia. Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης (ουδέτερο), Γιουβέντους και Ίντερ αναμετρώνται με φόντο το τρόπαιο.

Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική εταιρία

654. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:00)

Το ντέρμπι αιωνίων υπάρχει στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν φαίνεται να κάνει… χάρες. Πέρασε με πειραματική ενδεκάδα από την έδρα του Άρη (1-0) και θέλει επιτέλους να φτάσει σε μία νίκη κόντρα στο μισητό αντίπαλο (έχει 0-2-1 σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ). Ο Παναθηναϊκός είναι στην 3η θέση και παλεύει γι’ αυτήν. Με 7-4-0 στα 11 τελευταία επίσημα ματς, το μυαλό βρίσκεται και στον τελικό του Κυπέλλου (στις 21/5 με ΠΑΟΚ).

➥ Έξτρα κίνητρο για τους γηπεδούχους, μαζί με τις επιστροφές βασικών, αλλά και το ροτέισον του «τριφυλλιού», μας ωθούν στον άσο του 2.11.

681. Γιουβέντους – Ίντερ (22:00)

Πηγαίνουμε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (στο «Ολίμπικο» της Ρώμης). Η Γιουβέντους ξεπέρασε το εμπόδιο της Φιορεντίνα στα ημιτελικά, πετυχαίνοντας δύο νίκες (1-0 εκτός και 2-0 εντός). Στο πρωτάθλημα έχασε 2-1 από την Τζένοα, ωστόσο ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ επετεύχθη, ούσα μέσα στην πρώτη τετράδα. Θα παραταχθεί χωρίς τους Ντε Σίλιο, ΜακΚένι, Κιέζα. Η Ίντερ κυνηγάει τη Μίλαν στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -2. Στα ημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της μισητής συμπολίτισσας (0-0 και 3-0). Μοναδική απουσία χωρίς να επηρεάζει ιδιαίτερα είναι ο μέσος Βεσίνο.

➥ Τελικός, όλα μέσα, ένα τρόπαιο είναι πάντα επιθυμητό, δεν βγαίνει άκρη, γι’ αυτό και θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (στο 3.40), μπας και δούμε δράση και μετά το 90’.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα