Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τα γκολ στο Ατλέτικο Μινέιρο - Φλαμένγκο, σκοράρουν και οι δύο στη Νέα Υόρκη

22 Ιουνίου 2022 13:17

Οι Ατλέτικο Μινέιρο και Φλαμένγκο κοντράρονται στο πρώτο μεταξύ τους ματς με φόντο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Βραζιλίας, ενώ το G/G δείχνει ασφαλής επιλογή στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης για το Κύπελλο Αμερικής.

Διαβάστε τη σημασία του value bet στο στοιχημα

164. Νέα Υόρκη - Νέα Υόρκη Σίτι (03:30, 23/6)

Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα και νοκ-άουτ αγώνας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου των ΗΠΑ. Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν καλή σεζόν στο Πρωτάθλημα και βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η Νέα Υόρκη έχει δύο νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στο MLS (2-0-2), ενώ η Νέα Υόρκη Σίτι είναι αήττητη εδώ και 9 σερί αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα (7-2-0). ➥ Η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και ίσως χρειαστεί η διαδικασία της παράτασης ή ακόμα και των πέναλτι. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 1.75.

166. Ατλέτικο Μινέιρο - Φλαμένγκο (03:30, 23/6)

Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Βραζιλίας, η Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχεται τη Φλαμένγκο. Θα ακολουθήσει ρεβάνς, ενώ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για το Πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι τους, στο ίδιο γήπεδο (19/6, 2-0), με τους γηπεδούχους να κερδίζουν σχετικά εύκολα. ➥ Η Ατλέτικο Μινέιρο δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ενώ η Φλαμένγκο εξακολουθεί να «ψάχνεται» αγωνιστικά σε όλη τη σεζόν, ακόμα και μετά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή. Ποντάρισμα στο Over 2,5 σε απόδοση 2.10.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα