Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Over από την πρεμιέρα της Πολωνίας

18 Ιουλίου 2022 15:09
ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Στοίχημα: Over από την πρεμιέρα της Πολωνίας

test2

test2

Ξεκινά νέα εβδομάδα, στην οποία πρωταγωνιστούν τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με τις ελληνικές ομάδες να μπαίνουν στο "χορό".

Σήμερα, Δευτέρα (18/07), οι επιλογές στο κουπόνι είναι περιορισμένες. Έχουμε καταλήξει σε μία πρόταση από το πρωτάθλημα της Πολωνίας! Πριν περάσουμε στην ανάλυση, μην ξεχνάτε ότι στο σάιτ μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα στο στοίχημα και να βρίσκετε πληροφορίες για όλα τα παιχνίδια της ημέρας!

Η αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Εξτρακλάσα, Γκόρνικ Ζάμπρζε - Κρακόβια, θα μας απασχολήσει σε στοιχηματικό επίπεδο. Με υψηλές προσδοκίες ξεκινά τη σεζόν η ιστορική Γκόρνικ Ζάμπρζε, που πέρσι τερμάτισε 8η, χαρίζοντάς μας πολλά πληθωρικά παιχνίδια την περασμένη Άνοιξη. Παρελθόν από την ομάδα ο κόουτς Ούρμπαν, ανέλαβε στη θέση του ο 34χρονος Γερμανός Μπάρτος Γκάουλ, που την τελευταία επταετία ήταν στις ακαδημίες και τη Β' ομάδα της Μάιντζ.

Από την άλλη πλευρά, επιτυχημένη ήταν η περσινή σεζόν για την Κρακόβια. Τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν πόντο πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο και οι φιλοδοξίες της για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ένα παρόμοιο πλασάρισμα. Έκλεισε καλά το Μάιο, φάνηκε να έχει μεγαλύτερη συνοχή και τακτική συνέπεια από τότε που ανέλαβε ο κόουτς Ζιελίνσκι.

Δείτε την πρόταση για το Γκόρνικ Ζάμπρζε - Κρακόβια στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με όλα τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Αυστρία - Ρουμανία: Με το διπλό «χτύπημα» στο 2.27!
  • Κατάρ - Ιράν: Combo αντίδρασης στο 2.38!
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια: Διπλασιάζει το προβάδισμα της «Βασίλισσας»
  • Ραπίντ Βιέννης - Λίντσερ: Δίνουν μάχη… Ευρώπης στο 3.60!
  • Λίντσερ - Χάρτμπεργκ: «Βλέπει» Ευρώπη στο 2.10
  • Μίλαν - Μόντσα: «Βροχή» τα γκολ στο Μιλάνο!