Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εμπνεύσεις για σκόρερ σε Αγγλία και Ιταλία

20 Αυγούστου 2022 13:39
ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Εμπνεύσεις για σκόρερ σε Αγγλία και Ιταλία

test2

test2

Συνεχίζεται το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ωστόσο υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές για στοίχημα σκόρερ.

Διάβασε την αξιολόγηση του novibet casino live!

315. Μπόρνμουθ – Άρσεναλ (19:30)

Ξεκινάμε με το παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της Premier League για σήμερα. Η Μπόρνμουθ δέχθηκε μια... ξεγυρισμένη τεσσάρα από τη Σίτι, αλλά ποιος μπορεί να την κατηγορήσει για κάτι. Εκρηκτικό το ξεκίνημα της Άρσεναλ, διέλυσε 4-2 τη Λέστερ και έκανε το 2/2. MVP της αναμέτρησης ο Ζεσούς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (θα μπορούσε κι άλλα, έχασε και δύο τετ α τετ) κι έδωσε τις ασίστ στα άλλα δύο. «Καυτός» έχει ξεκινήσει τη θητεία του στη νέα του ομάδα ο Βραζιλιάνος.

➥ Αξίζει να ποντάρουμε στο 3.50 του να ανοίξει το σκορ.

1013. Ίντερ – Σπέτσια (21:45)

Για τη Serie A, η Ίντερ ίδρωσε αλλά ξεκίνησε νικηφόρα στην 1η αγωνιστική, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ κόντρα στη Λέτσε στο 90+5'! Με το... δεξί ξεκίνησε και η Σπέτσια, επικρατώντας της Έμπολι 1-0. Πάντως είναι πλασματικό το «λευκό» παθητικό, κινδύνευσε πολλές φορές να δεχθεί γκολ. Ακλόνητο φαβορί η γηπεδούχος, ωστόσο οι αποδόσεις πάνω της δεν συγκινούν. Θα επιλέξουμε μια έμπνευση, ο Μπαρέλα συνηθίζει τα μακρινά σουτ και ο τρόπου που αμύνεται η Σπέτσια θα του επιτρέψει αρκετά.

➥ Ποντάρουμε στο τολμηρό 5.00 για να βρει δίχτυα ο μέσος της Ίντερ.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ίντερ - Ρίβερ Πλέιτ: Διπλασιάζει η πρωτιά των «νερατζούρι»
  • Ίντερ Μαϊάμι - Παλμέιρας: Ποντάρισμα στην… αναμονή του 1.75
  • Σιάτλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανάγκη για… αντίδραση στο 2.85!
  • Ιταλία - Μολδαβία: Επανορθώνει άμεσα στο 2.12
  • Αυστρία - Ρουμανία: Με το διπλό «χτύπημα» στο 2.27!
  • Κατάρ - Ιράν: Combo αντίδρασης στο 2.38!