Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: "Ξεσπάει" στο "Ολντ Τράφορντ" η Λίβερπουλ

22 Αυγούστου 2022 14:38

Συναρπαστικό το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Δευτέρας (22/08) με σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Φυσικά το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλο από το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ, από το οποίο έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr και το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στις στοιχηματικες εταιριες. Πάμε να την αναλύσουμε. 

Στις 22:00 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ για την 3η Αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ιστορική... ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Γιουνάιτεντ, που διασύρθηκε με 4-0 από την Μπρέντφορντ εκτός έδρας. Έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στη σεζόν, στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 2-1 από την Μπράιτον στο "Ολντ Τράφορντ". Ο τεχνικός Τεν Χαγκ προσπάθησε να εξηγήσει τα... ανεξήγητα μετά το ματς με την Μπρέντφορντ, ο Ντε Χέα ανέλαβε την ευθύνη, αλλά αυτό δεν ηρέμησε τα πνεύματα. 

Κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και για τη Λίβερπουλ, η οποία αγνοεί τη νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Φούλαμ στην πρεμιέρα, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο "Άνφιλντ". Βρίσκεται ήδη στο -7 απ' την πρωτοπόρο Άρσεναλ και στο -5 απ' τη Μάντσεστερ Σίτι, σήμερα χρειάζεται νίκη για να μειώσει αυτές τις αποστάσεις. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, έχοντας να αντιμετωπίσει και πολλά εσωτερικά προβλήματα, από την άλλη η Λίβερπουλ έχει τεράστια ανάγκη τη νίκη, προφανώς είναι καλύτερη ομάδα, θεωρούμε ότι θα "ξεσπάσει" στο "Ολντ Τράφορντ", όπου πέρυσι έβαλε πέντε γκολ. Θα στηρίξουμε τη Λίβερπουλ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα