Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στήριξη στους γηπεδούχους στο Λιγκ Τρόφι

20 Σεπτεμβρίου 2022 12:20

«Φτωχότατο» το σημερινό πρόγραμμα, στοιχηματικά το ενδιαφέρον μας προσελκύουν δύο αναμετρήσεις στο πλαίσιο του Λιγκ Τρόφι, στις οποίες θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Ο πληρέστερος οδηγός για το μουντιαλ 2022 στοιχημα

253. Λέιτον Όριεντ – Σάτον (21:00)

Στο Λιγκ Τρόφι και συγκεκριμένα στον 7ο όμιλο του Νότου, η Λέιτον Όριεντ θα προσπαθήσει να φτάσει στην πρώτη της νίκη, μετά το κάζο 5-0 από την Όξφορντ. Στο πρωτάθλημα της Β’ Αγγλίας βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας απολογισμό 8-1-0. Η Σάτον κέρδισε οριακά 1-0 την Τσέλσι U19 και ελπίζει πως θα πάρει και σήμερα βαθμό ή βαθμούς, ώστε να μπορεί να ελπίζει σε κατάληψη μίας από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ. Στο σημερινό ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες τριών παικτών. Αμφότερες αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, όμως, η γηπεδούχος είναι ένα κλικ πιο μπροστά και θα την εμπιστευτούμε σε απόδοση 2.20.

257. Νορθάμπτον – Κέιμπριτζ (21:00)

Στην ίδια διοργάνωση, αλλά στον 8ο όμιλο του Νότου, η Νορθάμπτον υποδέχεται την Κέιμπριτζ, με σκοπό την πρώτη νίκη (έχασε 6-0 στο 1ο ματς από την Ίπσουιτς) που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση. Βέβαια, ούτε η αντίπαλος της έχει βαθμό μετά το ματς της πρεμιέρας (ήττα 2-0 από την Άρσεναλ U21). Η γηπεδούχος πραγματοποιεί καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και μπορεί έως έναν βαθμό να δυσκολέψει την αντίπαλό της. Ο άσος βρίσκεται στο ικανοποιητικό 2.60 και αξίζει να τιμηθεί.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα