Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γ. Βρούτσης στη Σύρο για την Τελετή Ανακηρύξεως της Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμη δημότη Σύρου - Ερμούπολης

22 Σεπτεμβρίου 2022 12:36

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδωνκ. Γιάννης Βρούτσης, την Πέμπτη22Σεπτεμβρίου 2022, θα πραγματοποιήσειδιήμερη επίσκεψη στη νήσο Σύρο, όπου θα παραστεί στην Τελετή Ανακηρύξεως της Αυτού Εξοχότητας της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε επίτιμη Δημότη Σύρου – Ερμούπολης.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Στη συνέχεια θα παραστεί στην επίσημη έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων (ANIMASYROS 2022), στο θέατρο Απόλλων (Ερμούπολη), που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και η Εταιρεία Αστικού Πολιτισμού. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσηςθα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Σύρου-Ερμούπολης, ενώ συναντήσεις θα έχει μετον Δήμαρχο του νησιού κ. Νικόλαο Λειβαδάρα, τον Πρόεδρο Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Χρήστο Καφτηράνη, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΣΥΡΟΥ κ. Ευστάθιο Μπαρμπούνη, φίλους και κατοίκους του νησιού.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα