Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Σκοράρουν στο Περιστέρι

22 Οκτωβρίου 2022 16:40

Φουλ δράση έχει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (22/10) με αγώνες σε εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η σημερινή δυνατή επιλογή του Betarades.gr έρχεται από ματς εντός συνόρων, συγκεκριμένα για την αναμέτρηση της Σούπερ ανάμεσα σε Ατρόμητο και Βόλο. Φυσικά, μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για στοιχηματικές εταιρίες και το ποντάρισμά σας στην ιστοσελίδα μας. Ας προχωρήσουμε στη σημερινή μας ανάλυση πιο κάτω.

Προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη (1-3, κανονική διάρκεια 0-0) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Ατρόμητος. Έβγαλε αντίδραση, μετά την ήττα του (1-0) στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ. Έχει πετύχει έξι γκολ στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του. 

Περίοδο φόρμας διανύει ο Βόλος, που "τρέχει" σερί τεσσάρων νικών με πιο πρόσφατη αυτή (4-0) επί του Ιωνικού για το Κύπελλο. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, έχοντας στείλει δύο φορές, τουλάχιστον, την μπάλα στα δίχτυα και στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Παράλληλα δυσκολεύεται, όμως, να κρατήσει ανέπαφη την εστία του μακριά από την έδρα του, καθώς έχει δεχτεί γκολ και στα τρία τελευταία ματς. Η άμυνα δεν είναι και το πιο δυνατό σημείο των δύο αντιπάλων, που έχουν, ωστόσο, ποιότητα στην επίθεση και μπορούν να σκοράρουν.

Βρείτε τη στοιχηματική πρόταση για την αναμέτρηση Ατρόμητος - Βόλος στο Betarades.gr, στα προγνωστικά Super League!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα