Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Φουλ του γκολ στη Λυών

11 Νοεμβρίου 2022 12:01

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (11/11) με τις αναμετρήσεις που περιλαμβάνει, λίγο πριν την έναρξη του γεμάτου προγράμματος του Σαββατοκύριακου.

Φυσικά, μπορείτε να βλέπετε καθημερινά και προγνωστικα nba με αξία στο Betarades.gr. Από το ποδοσφαιρικό μενού σήμερα ξεχωρίζει μια επιλογή για την ανώτερη κατηγορία της Γαλλίας και τον αγώνα ανάμεσα σε Λυών και Νις. Πάμε να τη δούμε!

Δεν τρίτωσε το... καλό για τη Λυών, που μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, ηττήθηκε με 1-0 από τη.Μαρσέιγ. Είναι δυνατή στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα πέντε από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Χρειάζεται, όμως, βελτίωση η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς μόλις σε μια από τις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, κατάφερε να διατηρήσει αλώβητη την εστία της. 

Βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα η Νις, καθώς η νίκη (1-0) επί της Μπρεστ ήταν η τρίτη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Παρέμεινε αήττητη στα τέσσερα τελευταία μακριά από το γήπεδό της, με απολογισμό δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Σκοράρει με ευκολία η ομάδα του Φαβρ, δυσκολεύεται, ωστόσο, να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και επιλέγουμε combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Δείτε στο Betarades.gr προγνωστικα ποδοσφαιρου για τα σημαντικότερα ματς σήμερα, καθώς και προτάσεις στοιχήματος για όλα τα αθλήματα!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα