Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα Τρίτης: Πορτογαλία – Ελβετία έως 10.50

06 Δεκεμβρίου 2022 16:03

Σε 25 παιχνίδια συνολικά έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δυο ομάδες. Η Πορτογαλία μετράει εννέα νίκες από τις οποίες οι τρεις σημειώθηκαν σε φιλικό επίπεδο.

Οι ισοπαλίες είναι πέντε στον αριθμό ενώ η Ελβετία επικράτησε σε έντεκα αγώνες έξι σε φιλικούς αγώνες και πέντε σε επίσημους. Δεν έχουν κοντραριστεί ποτέ σε Μουντιάλ.

Πορτογαλία

Η Πορτογαλία ήταν σχετικά αδιάφορη στο παιχνίδι απέναντι στην Νότια Κορέα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στο πέμπτο λεπτό ο Ρικάρντο Όρτα άνοιξε το σκορ για την Πορτογαλία αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 27′ από τον αμυντικό Κιμ, μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα δέχτηκε την ανατροπή για το τελικό 2-1. Κράτησε την πρώτη θέση του ομίλου της παρά την ήττα και πήρε μαζί της την Νότια Κορέα που άφησε έξω την Ουρουγουάη. Έκανε αλλαγές ο Φερνάντο Σάντος, φρέσκαρε τα πρόσωπα στην βασική ενδεκάδα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που ακολουθεί.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εντελώς δωρέαν

Ελβετία

Δεν μας έχει συνηθίσει σε υψηλά σκορ η Ελβετία ειδικά σε κρίσιμους αγώνες, αλλά στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Σερβία οι οπαδοί πραγματικά χόρτασαν γκολ. Επικράτησε με 3-2 και πέρασε στην επόμενη φάση ως δεύτερη πίσω από την Βραζιλία. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Σακίρι στο 20’ αλλά μέχρι το 35′ Μίτροβιτς και Βλάχοβιτς είχαν γυρίσει το ματς. Ο Εμπολό ισοφάρισε στο 44‘ για να κλείσει το πρώτο μέρος με το εντυπωσιακό 2-2. Το νικητήριο τέρμα σκόραρε ο Φρόιλερ τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Η άμυνα της δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν (όπως σε αρκετά παιχνίδια) αλλά επιθετικά έδειξε τις αρετές της απέναντι όμως σε μια σχετικά προβληματική άμυνα όπως αυτή των Σέρβων.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά - Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Προγνωστικά

Οι Πορτογάλοι παρουσιάζονται ως πιο δεμένη ομάδα από τους Ελβετούς. Οι δεύτεροι έχουν κενά στην απόδοση τους, που λίγο έλειψε να τους στερήσει την πρόκριση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα