Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα Παρασκευής: Ολλανδία – Αργεντινή με πληρωμή επί 15!

09 Δεκεμβρίου 2022 13:53

Πέντε φορές έχουν βρεθεί σε τελική φάση Μουντιάλ. Δύο νίκες σε παράταση και πέναλτι έχουν οι Αργεντινοί, δύο νίκες σε κανονική διάρκεια η Ολλανδία και ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Ολλανδία

Παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο πρώτο νοκ – άουτ ματς και πήρε την πρόκριση κόντρα στις ΗΠΑ με σκορ 3-1. Σκόρερ οι Ντεπάι, Ντούμφρις και Μπλιντ, ενώ ενδιάμεσα είχε μειώσει προσωρινά ο Ράιτ. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν καθώς στους «8» αντιμετωπίζει ένα από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, έχοντας ως πρόκληση να πετάξει έξω τον Μέσι και την παρέα του.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εντελώς δωρέαν

Αργεντινή

Τα βρήκε σκούρα κόντρα στους Αυστραλούς. Δυσκολεύτηκε να βρει το πρώτο γκολ, όμως στην πρώτη της ουσιαστική απειλή σκόραρε, φυσικά με τον Μέσι που ηγείται της προσπάθειας των Αργεντινών. Διπλασίασε τα τέρματα της με τον Άλβαρεζ, όμως δέχτηκε γκολ λίγο πριν το τέλος και στις καθυστερήσεις παραλίγο να είχαμε παράταση.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά - Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Προγνωστικά

Σπουδαία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες με την νικήτρια να αντιμετωπίζει τον νικητή από Βραζιλία – Κροατία. Αμφότερες θα δώσουν το 100%. Περιμένω πως θα προσεγγίσουν προσεκτικά την αναμέτρηση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα