Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Καλοπληρωμένο G/G στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

29 Δεκεμβρίου 2022 13:44
ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Στοίχημα: Καλοπληρωμένο G/G στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

test2

test2

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με δύο σημαντικά παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα στην ελληνική Super League, τη στιγμή που δράση έχουμε σε Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Τουρκία και Αγγλία!

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Άρης - Παναιτωλικός την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μην ξεχνάτε ότι καθημερινά μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα και τα παιχνίδια καζίνο.

Στις 18:00 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό για τη 15η αγωνιστική. Στο 1-1 με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική ο Άρης, που βρίσκεται στην 6η θέση και αναζητά σήμερα αντίδραση. Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες, ενώ εντός έδρας παραμένει αήττητος στα τρία τελευταία ματς για το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 2-0. Φιγουράρει στην 8η θέση της κατάταξης, ενώ έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, εκτός έδρας παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο, είναι χαρακτηριστικό ότι παραμένει αήττητος στις έξι τελευταίες εξόδους του για το πρωτάθλημα (3-3-0). Ο Άρης παρουσιάζει πάντα δυνατό πρόσωπο εντός έδρας, ψάχνει αντίδραση, κόντρα σε έναν Παναιτωλικό που παίζει ελεύθερα εκτός έδρας και είναι υπολογίσιμος. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.48.

Δείτε κάθε μέρα προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο στο Betarades.gr!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια: Διπλασιάζει το προβάδισμα της «Βασίλισσας»
  • Ραπίντ Βιέννης - Λίντσερ: Δίνουν μάχη… Ευρώπης στο 3.60!
  • Λίντσερ - Χάρτμπεργκ: «Βλέπει» Ευρώπη στο 2.10
  • Μίλαν - Μόντσα: «Βροχή» τα γκολ στο Μιλάνο!
  • Μάλμε - ΑΪΚ Στοκχόλμης: Δε θα (Χ)αλαστούν στο 3.80!
  • Γιόρκ - Όλνταμ: Διπλασιασμός με combo έδρας και γκολ!