Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα Σαββάτου: Νίκη θέλουν όλοι, αλλά…

21 Ιανουαρίου 2023 16:58

Επιστροφή στη δράση με το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε φοβερή εξέλιξη και με τις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά.

Μια ιδιαίτερη αγωνιστική θα δούμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα, αφού όλες οι ομάδες μπαίνουν στην μάχη με ένα πρέπει.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Δραματικός ο τίτλος αλλά χωρίς καμία δόση υπερβολής. Αυτό είναι το ρεζουμέ της αναμέτρησης Σεβίλλη – Καντίθ. Οι Ανδαλουσιανοί στην, μέχρι τώρα, χειρότερη σεζόν της ιστορίας τους στην Laliga. Κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού σχεδόν από την αρχή της σεζόν, προσπαθεί να ορθοποδήσει. Το χάπι χρυσώνει η μέχρι τώρα πορεία της σε κύπελλο και Ευρώπη, αλλά στο πρωτάθλημα θα ιδρώσει για να πετύχει κάτι. Απορίας άξιο για το υλικό που έχει, αλλά λίγο το Μουντιάλ, λίγο οι τραυματισμοί, ειδικά στην άμυνα οι απουσίες ήταν καίριες, την αποσυντόνισαν. Μένει τώρα να αποδείξει ότι μπορεί τουλάχιστον να χτίσει ένα θετικό σερί. Πάνω που πήγε να το χτίσει ήρθε η ήττα, με ανατροπή μάλιστα, με 2-1 από την Χιρόνα και την γκρέμισε.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Η αντίπαλος της, η Καντίθ βρίσκεται σε αυτή σε δεινή θέση και παλεύει για την σωτηρία της. Ωστόσο έχει πολλά και φρικτά παράπονα από την διαιτησία. Δεν ήταν μόνο κάποια σφυρίγματα, αλλά και το γκολ της ισοφάρισης από την Έλτσε, 1-1 τελικό, καθώς όπως υποστηρίζει, σημειώθηκε από θέση offside. Φωνές κακό ιστορία, αλλά τίποτα δεν έγινε. Σιωπηρά η Ομοσπονδία το πήγε το θέμα, καθώς την διαιτητική ομάδα, κυρίως τον άρχων του αγώνα Ντελ Σέρο, τον έβαλαν στον πάγο και τους έβγαλαν από το πρόγραμμα μέχρι τέλος του μήνα και βλέπουμε.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Οπότε έχουμε μια Σεβίλλη που πρέπει να κερδίσει και μια Καντίθ που πρέπει να κερδίσει! Ότι τέτοια εποχή θα είχαμε αγώνα ορισμό εξάποντου και θα ήταν η Σεβίλλη να παλεύει για την παραμονή της, ούτε σαν σενάριο δεν θα το σκεφτόμουν!

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα