Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Να διατηρηθούν στην κορυφή οι Μαδριλένοι

01 Φεβρουαρίου 2023 16:17

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς της Ευρωλίγκας, η πρωτοπόρος της λίγκας Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και λογικά δεν θα δυσκολευτεί να κρατήσει την θέση της.

Μπορείτε να έχετε όλη την εμπειρία της αναμέτρησης σε αγορές διαθέσιμες μέσα από την εφαρμογη bet365, με δυνατότητα για pre-match αλλά και για live στοιχηματισμό.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπορεί εδώ και κάποια χρόνια η Ρεάλ να έχει μπει σε μια λογικά αντικατάστασης των ονομάτων της, αλλά μέχρι να ανακοινώσουν την οριστική τους απόσυρση θα είναι αυτή που θα υπογράφουν μεγάλες νίκες. Ιδιαίτερα σε «Κλάσικο». Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Γιουλ αυτός που μπόρεσε να πάρει την ομάδα πάνω του και να πάρει μια μεγάλη νίκη με ανατροπή από την «αιώνια» αντίπαλο. Η Ρεάλ κέρδισε στην παράταση 91-86 (κανονική διάρκεια 73-73) και κράτησε – μαζί με τον Ολυμπιακό – την πρώτη θέση στην βαθμολογία.

Την Παρασκευή η Ρεάλ θα ταξιδέψει στο Μονακό και ίσως οι παίκτες της να σκέφτονται περισσότερο εκείνο το ματς παρά το σημερινό. Προφανώς και θα θέλουν να πάρουν την ρεβάνς από τους Μονεγάσκους. Οπότε δεν θα μας προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση αν σήμερα δοθεί περισσότερος χρόνος σε αυτούς που δεν θεωρούνται βασικοί για να μπορέσουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση στον αγώνα με την Μονακό.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έχει σημειώσει περισσότερους από 90 πόντους στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το ότι μπόρεσε να κερδίσει την Ζάλγκιρις σε ένα άδειο ΟΑΚΑ και μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας μικρός άθλος. Ο Παναθηναϊκός σε όλο το πρώτο ημίχρονο έδειξε το γνωστό κακό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών και πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά 15 πόντων εις βάρος του.

Στο δεύτερο πίεσε την ελλιπή γραμμή των γκαρντ της Ζάλγκιρις, ήταν εύστοχος και μπόρεσε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή. Και μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό αντίκτυπο, αλλά σίγουρα του ανεβάζει την ψυχολογία στο δύσκολο ταξίδι σε Μαδρίτη και Βιτόρια. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Μάτ Τόμας και τον Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ στους αγώνες αυτής της εβδομάδας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μποχωρίδη.

Στατιστικά Στοιχήματος:Σημειώνει κάτω από 70 πόντους στους τέσσερις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες στην Ευρωλίγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ρεάλ είναι φυσικά το αδιαφιλονίκητο φαβορί για σήμερα. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα στηρίζαμε την νίκη της και με το lineπου δίνουν οι στοιχηματικές, αλλά θεωρούμε ότι θα ρίξει τον ρυθμό της καθώς έπεται ο αγώνας με την Μονακό. Προτιμότερη η επιλογή συνόλου πόντων.

Να σημειωθούν συνολικά περισσότεροι από 160.5 πόντοι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα