Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα μπάσκετ: Οι Ισπανοί, ο Ολυμπιακός και οι πρωταθλητές

03 Φεβρουαρίου 2023 14:38

Στο στοιχημα μπασκετ η Ευρωλίγκα είναι σούπερ ανταγωνιστική φέτος.

Για να καταλάβετε το επίπεδο της, η δις πρωταθλήτρια Εφές είναι εκτός ζώνης πλέι οφ, όταν έχει στην περιφέρεια Μίτσιτς, Λάρκιν και Κλάιμπερν. Κι όμως συμβαίνει. Έχουμε περάσει του δρόμου τα μισά στην κανονική περίοδο και τα ψέματα έχουν πλέον τελειώσει.

Ο Φλεβάρης μπήκε, το φάιναλ φορ δεν είναι κοντά, αλλά δεν είναι πια και τόσο μακριά και κάθε αγωνιστική, κάθε ματς, κάθε νίκη, κάθε ήττα, έχουν τη δική τους, ίσως και καθοριστική, σημασία. Είπαμε λοιπόν να περάσουμε μία ματιά από τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και να δούμε τι αποδόσεις δίνονται για την κατάκτηση της κούπας φέτος, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ στον κόσμο.

Όλα τα παρακάτω από το αρχαιότερο σιτε (2000) Δωρεάν προγνωστικών στο δίκτυο ArxondasBet.com. Δείτε στο youtube >> Ό Άρχοντας του Στοιχήματος

Ρεάλ και χωρίς Λάσο

Για πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία, η Ρεάλ μπήκε στα παρκέ της Ευρωλίγκας δίχως να έχει στον πάγκο της τον Πάμπλο Λάσο. Ο Τσους Ματέο δείχνει όμως να ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Η Ρεάλ είναι στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό και ο μπουκ την πιστεύουν αρκετά για την κατάκτηση του τίτλου. Η απόδοση αυτή τη στιγμή είναι λίγο πιο κάτω από το τετραπλασιασμό, από το 3.85 ως το 3.95, ανάλογα σε ποια στοιχηματική κάνετε εγγραφή.

Δεν πείθει αλλά...

Η Μπάρτσα έφτασε πέρσι στον τελικό κι έχασε από την Εφές. Δεν πείθει φέτος. Έχει όμως τέτοια ποιότητα στο παρκέ και τον Γιασικεβίτσιους στον πάγκο. Και το κυριότερο, είναι μόλις μία νίκη μακριά από την κορυφή. Αυτά βλέπουν και οι μπουκ και την έχουν δεύτερο φαβορί στο 4.70. Στην παρούσα φάση; απόδοση δίχως αξία.

Με Μπαρτζώκα και όχι μόνο

Είναι εξαιρετικός κόουτς ο Γιώργος Μπαρτζώκας και το δείχνει για μία ακόμη χρονιά στο παμε στοιχημα μπασκετ. Ο Ολυμπιακός θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτήσει την τέταρτη Ευρωλίγκα του. Μπορεί να το κάνει, παίζει φοβερό μπάσκετ και το πιστεύουν όλοι στον Πειραιά. Μας αρέσει το 5.00 σαν απόδοση και έστω και με cash out στο final-4 μοιάζει να αξίζει το ρίσκο.

Είναι Εφές

Λοιπόν. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όταν η Εφές παίζει το μπάσκετ που μπορεί είναι ένα επίπεδο πάνω από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι τόσο απλό. Το ρόστερ της είναι ασύλληπτο. Να θυμίσουμε ότι και πέρσι έπαιζε μπλαζέ σε όλη την κανονική περίοδο και από τα πλέι οφ και μετά πάτησε το πόδι στο γκάζι και έκανε το back to back. Ο Αταμάν ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις, στα δύσκολα έχει τρεις killer στο γήπεδο και δεν είναι τυχαίο ότι παρότι αυτή τη στιγμή είναι εκτός οκτάδας, πληρώνει μόλις στο 6.50 για να κάνει το τρία στα τρία!

Η περίπτωση Ιτούδη

Ο Δημήτρης Ιτούδης κάνει πολύ καλή δουλειά στη Φενέρ. Μπορεί να μην είναι στα φόρτε της όπως στην αρχή της χρονιάς, υπάρχει όμως ένα αξιόλογο ρόστερ και ο Έλληνας κόουτς στα πλέι οφ μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η Φενέρ πληρώνεται στο 13.50 και είναι η πρώτη από τις ομάδες που βρίσκουμε ανεβαίνοντας σε διψήφια επίπεδα.

Το φαινόμενο Μονακό

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς κατάφερε να βρει το κλειδί του Μάικ Τζέιμς. Τον άφησε και ελεύθερο, αλλά παίζει και για την ομάδα και κάπως έτσι οι Μονεγάσκοι κάνουν μία ονειρική χρονιά στην Ευρωλίγκα. Μόλις μία νίκη μακριά από την κορυφή, σταθερά σε τροχιά τετράδας και κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει, όσο και δεν έχουν εμπειρία και ειδικό βάρος.

Και οι υπόλοιποι μονομάχοι

Από εκεί και πέρα οι αποδόσεις ανεβαίνουν πολύ ψηλά. Η ομάδα του λαού, η Μακάμπι παίζει στο 33.00, ενώ η Μπασκόνια σε μία καλή χρονιά παίζει στο 40.00. Αν καταφέρουν οι Βάσκοι και κάνουν την έκπληξη για να φτάσουν στο φάιναλ φορ, τότε είναι ένα καλό cash out.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα