Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβάδισμα στον Λεβαδειακό, πληρώνει το Over στη Βερόνα

06 Φεβρουαρίου 2023 14:57

Ο Λεβαδειακός δίνει οριακό παιχνίδι απέναντι στον ντεφορμέ Βόλο για την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ. Στην Ιταλία, Βερόνα και Λάτσιο υπόσχονται γκολ.

Μάθε πως παιζεται το μπακαρα

499. Λεβαδειακός – Βόλος Ν.Π.Σ. (16:00)

Μετά τη νίκη του Ιωνικού επί του Άρη με 1-0, ο Λεβαδειακός έπεσε στη 13η και προτελευταία θέση της Σούπερ Λιγκ και ο συγκεκριμένος αγώνας είναι οριακός. Οι Βοιωτοί προέρχονται από την ήττα στην Τούμπα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ, σκοράροντας δύο γκολ σε μία δύσκολη έδρα, χωρίς βαθμολογικό αντίκρισμα. Ο Βόλος παραμένει 6ος, αλλά έχει μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια Πρωταθλήματος (1-2-5) και αν συνεχίσει έτσι το... τρένο των πλέι-οφ θα χαθεί.

➥ Εστιάζουμε στο μεγαλύτερο κίνητρο, ποντάρισμα στον άσο σε απόδοση 2.45.

505. Βερόνα – Λάτσιο (19:30)

Μπορεί η Βερόνα να παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού με τις πιθανότητες εναντίον της, αλλά κάνει τη δική της αντεπίθεση για την παραμονή, έχοντας μόλις μία ήττα στα 5 τελευταία ματς για τη Serie A (2-2-1). Η απόσταση από τη 17η Σπέτσια δεν είναι απαγορευτική (στους 5 βαθμούς) και πετυχαίνει τη Λάτσιο μετά τον αποκλεισμό στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου (ήττα με 1-0 στην έδρα της Γιουβέντους). Δύσκολο παιχνίδι για την επιλογή του σημείου, εστιάζουμε στα γκολ.

➥ Ποντάρισμα στο Over 2,5 σε απόδοση 2.10.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα