Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μιλάνε» οι φανέλες των Γιουβέντους και Ρόμα

23 Φεβρουαρίου 2023 14:46
ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
«Μιλάνε» οι φανέλες των Γιουβέντους και Ρόμα

test2

test2

Επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των πλέι οφ σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Στο μπάσκετ έχουμε επιστροφή της Ευρωλίγκα, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται στο Μιλάνο από την Αρμάνι, έχοντας τον Σερέλη στον πάγκο του, ενώ υπάρχει και παράλληλη επανεκκίνηση των προκριματικών αγώνων για το Μουντομπάσκετ.

Δείτε εδώ ποσεσ ομαδεσ μπαινουν στα playoff

870. Ναντ – Γιουβέντους (19:45)

Τυχερή η Ναντ στην ισοπαλία που απέσπασε στο Τορίνο από τη Γιουβέντους, αφού γλίτωσε δεύτερο και τρίτο γκολ και σε μια αντεπίθεση ισοφάρισε. Τα δικαστικά γεγονότα στην Ιταλία, έχουν αναγκάσει τη Γιούβε να μείνει πολύ πίσω από την κορυφή, οπότε μπορεί να ρίξει το βάρος στην Ευρώπη. Δύσκολα η γαλλική ομάδα θα είναι πάλι τόσο τυχερή.

➥ Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.83.

878. Ρόμα – Σάλτσμπουργκ (22:00)

Κλείνουμε με ματς από το Κόνφερενς Λιγκ. Η Ρόμα χωρίς να είναι χειρότερη ηττήθηκε 1-0 από τη Σάλτσμπουργκ στο πρώτο ματς. Πάντως υπάρχει πίστη για ανατροπή σκηνικού από τους φίλους της ιταλικής ομάδας, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια. ΟΚ οι Ντιμπάλα, Έιμπραχαμ, Πελεγκρίνι, θα αποτελέσουν τη μεσοεπιθετική τριάδα. Η Σάλτσμπουργκ δεν θυμίζει την ομαδάρα των προηγούμενων χρόνων, όμως δεν παύει να είναι υπολογίσιμο μέγεθος, όπως απέδειξε. Θα πιέσει η Ρόμα του Μουρίνιο και η Σάλτσμπουργκ δεν φημίζεται για τις αμυντικές της ικανότητες.

➥ Ο άσος συνδυάζεται με το Over 1,5 για να πάρουμε απόδοση 2.12.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ίντερ - Ρίβερ Πλέιτ: Διπλασιάζει η πρωτιά των «νερατζούρι»
  • Ίντερ Μαϊάμι - Παλμέιρας: Ποντάρισμα στην… αναμονή του 1.75
  • Σιάτλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανάγκη για… αντίδραση στο 2.85!
  • Ιταλία - Μολδαβία: Επανορθώνει άμεσα στο 2.12
  • Αυστρία - Ρουμανία: Με το διπλό «χτύπημα» στο 2.27!
  • Κατάρ - Ιράν: Combo αντίδρασης στο 2.38!