Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Προϋποθέσεις για γκολ στο "Montilivi"

13 Μαρτίου 2023 12:46
ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Στοίχημα: Προϋποθέσεις για γκολ στο "Montilivi"

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (13/03), πριν φυσικά οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέψουν στη δράση.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Χιρόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία μπορείτε να βρείτε στην στοιχημαν με πληθώρα αγορών. Πάμε να την αναλύσουμε. 

25η Αγωνιστική στη Λα Λίγκα με τη Χιρόνα να αναζητά αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Χετάφε (3-2). Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Αλμερία (6-2) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-3), βρίσκεται στη 12η θέση και θέλει να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Δέχεται εύκολα γκολ αλλά και σκοράρει με άνεση, είναι χαρακτηριστικό ότι το G/G & Over 3.5 επιβεβαιώθηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια της. 

Από την άλλη η Ατλέτικο Μαδρίτης ξέσπασε πάνω στη Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική, διαλύοντας την αντίπαλο της με 6-1. Τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, συμπλήρωσε οκτώ ματς αήττητη στη Λα Λίγκα και βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης. Η Ατλέτικο έχει τον πρώτο λόγο στο αποψινό ματς, είναι ποιοτικότερη, ωστόσο αντιμετωπίζει μια Χιρόνα που βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, παίζει ανοιχτά και μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.97.

Δείτε καθημερινά προγνωστικα για ταμείο στο Betarades.gr!
 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κολτσίδας στους LEGOBALLS και το Foxbet: «Έπαιζαν με το φραπέ στο χέρι...»
  • Ξέχνα ό,τι ήξερες: τα online casino τώρα θυμίζουν… Netflix!
  • Ισπανία - Γεωργία
  • Λευκορωσία - Δανία: Combo… κυριαρχίας στο 1.73!
  • Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΛΛΙΟΣ άνοιξε την καρδιά του στους LEGOBALLS και το Foxbet!
  • Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Λύση από την άσπρη βούλα στο 2.85!