Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεσπάσει η Ντόρτμουντ και μια… ψιλή στην περσινή «Μπαρτσελόνα»

18 Μαρτίου 2023 15:42

Η Ντόρτμουντ, πιθανότατα επηρεασμένη από τον αποκλεισμό της στο Τσάμπιονς Λιγκ που προηγήθηκε, κόλλησε στο 2-2 στο ντέρμπι με τη μισητή Σάλκε και έπεσε από την 1η θέση της βαθμολογίας.

Κακή δεν ήταν, μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές, όμως δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» τη νίκη παίρνοντας διπλό προβάδισμα.

Οι καλύτερεςστοιχηματικές στην Ελλάδα στο https://www.stoiximatikesetaireies.gr/

Ακολουθείτοντέρμπι κορυφήςμετην Μπάγερν, λογικό να θέλει να πάεισε αυτόείτεσε απόσταση βολήςείτε από θέσηισχύος, αναλόγωςτί θα κάνουν και οι Βαυαροίστην αυριανή πονηρήέξοδοστοΛεβερκούζεν. Στογήπεδότης, πάντωςρολάρει καλάστην Μπουντεσλίγκα. Μετράει 6 συνεχόμενεςνίκες, μόνοστηντελευταία -μετον πιοδύσκολο αντίπαλο- κόντρα στηΛειψία σκόραρε 2 γκολ, στις υπόλοιπες από 3 και πάνω. Λογικό φαβορίκόντρα στηνΚολωνία, που αγνοείνίκη (0-1-3) και γκολστιςτέσσεριςτελευταίες αγωνιστικές. Τραγωδία οι επιδόσειςτηςεκτόςέδρας (1-6-5), δύσκολα θα τις βελτιώσεισήμερα. Στήριξηστηγηπεδούχοσεσυνδυαστικόμεγκολ.

Ατρόμητος - Ιωνικός

Τα σημαντικάέχουν αναλυθείστην ανάλυσητου αγώνα. Συνοπτικά, μονόπλευροτο βαθμολογικόκίνητρο, όλομετομέροςτουΙωνικού. Ο Ατρόμητος πάειγια ήσυχα πλέιάουτ, ερωτηματικότίδιάθεση θα βγάλει. Δενέχει περιθώρια να διαλέγουν ματςοιφιλοξενούμενοι. Θα γίνεισκληρήμάχημετη Λαμία και τονΛεβαδειακό, ίσως και τον ΠΑΣ αν δεν «καθαρίσει» νωρίς. Υπενθύμιση πωςστην περσινήδιαδικασία ο Ιωνικόςέγινε… Μπαρτσελόνα και ολοκλήρωσεμε επίδοση 6-1-0. Δύσκολα θα μαζέψειτόσους βαθμούς ξανά, αλλάίσωςδεντουχρειαστούνκιόλας τόσοι. Μία… ψιλήστοδιπλό.

Βρείτε εδώ:Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα