Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΦΗ - Ατρόμητος: Ξεπερνούν τον διπλασιασμό οι Κρητικοί!

29 Μαρτίου 2025 18:24
ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΟΦΗ - Ατρόμητος: Ξεπερνούν τον διπλασιασμό οι Κρητικοί!

test2

test2

Όλα έτοιμα για την πρώτη πράξη των Play offs και συγκεκριμένα για τον όμιλο 5-8 που θα κρινει ποιος θα βγει Ευρώπη από τη νέα σεζόν και εμείς θα μεταφερθούμε στο «Γεντί Κουλέ», στην αναμέτρηση του ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο στις 16:30. Αναμέτρηση από την οποία μας επιλέξαμε τα πιο μελετημένα προγνωστικά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να τερματίσουν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής διάρκειας και τώρα στα Πλέι οφς της παρούσας διοργάνωσης βρίσκονται στη 2η θέση του ομίλου 5-8 με 18 βαθμούς. Την τελευταία πράξη και πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ο ΟΦΗ λύγισε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ στις 2 Μαρτίου υπερίσχυσε της ουραγού Λαμίας με 3-0, δείχνοντας καλή επιθετική λειτουργία, ένα πανίσχυρο «όπλο» για τον αποψινό αγώνα.

Οι Περιστεριώτες ισοβαθμούν με τους Κρητικούς στον παρών όμιλο με 18 βαθμούς, όπως και με τον Αστέρα Τρίπολης, δείχνοντας μας πόσο ανταγωνιστικά θα είναι μέχρι και τέλος της διαδικασίας, όλα τα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από μία ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, ενώ την προτελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας κέρδισαν εκτός έδρας τον Λεβαδειακό με 2-1, χάρη σε τέρματα των Τζοβάρα και Αθανασίου στο 13ο και 83ο λεπτό, αντίστοιχα.

Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις. Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε πιο σοβαρός καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, γεγονός που του έχει δώσει το δικαίωμα να ελπίζει εκτός από μία ενδεχόμενη έξοδο στην Ευρώπη και ένα τρόπαιο, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Δυνατή ομάδα ο Ατρόμητος αλλά δεν πείθει απόψε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά. «Άσος» στο 2.32 η επιλογή μας.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ίντερ Μαϊάμι - Παλμέιρας: Ποντάρισμα στην… αναμονή του 1.75
  • Σιάτλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανάγκη για… αντίδραση στο 2.85!
  • Ιταλία - Μολδαβία: Επανορθώνει άμεσα στο 2.12
  • Αυστρία - Ρουμανία: Με το διπλό «χτύπημα» στο 2.27!
  • Κατάρ - Ιράν: Combo αντίδρασης στο 2.38!
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια: Διπλασιάζει το προβάδισμα της «Βασίλισσας»