Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα τους πήραν σημαντικό διπλό στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (2-0), ενώ μία εβδομάδα μετά δυσκόλεψαν τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα», αλλά δεν επέστρεψαν στη βάση τους με βαθμούς, αφού ηττήθηκαν με 1-0.
Όσον αφορά τους Θεσσαλονικείς, αν και ξεκίνησαν με νίκη επί του Βόλου τις υποχρεώσεις τους (2-0), έχασαν την ευκαιρία για το 2/2 στο «σπίτι» τους, μιας και πριν τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων ηττήθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Παναιτωλικό με 2-0.
Πριν τη διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 θα μπορούσε να δούμε διαφορετικά την προοπτική της νίκης του Ατρομήτου, όμως η αλλαγή προπονητή στους φιλοξενούμενους μπορεί να τους δώσει νέο αέρα. Γι’ αυτό δεν θα συμπεριλάβουμε το ματς στη στήλη μπομπες στοιχημα σημερα και θα προτιμήσουμε το διπλό… αντίδρασης στο 2.42.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ