Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 - Psts.gr
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 17:21

Νάουσα: 3η Έκθεση βιβλίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νάουσας σας προσκαλεί στην 3η Έκθεση Βιβλίου που θα λειτουργήσει από 30 Μαρτίου έως 14 Απριλίου, στην αίθουσα τέχνης Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ως πρώτο και ουσιαστικό βήμα ενός καλύτερου συντονισμού της προσπάθειας οργάνωσης της αντίστασης και αλληλεγγύης των Σχολικών Κοινοτήτων (εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς) όλων των σχολείων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 17:05

Η Αντίπαρος ….. στη Γαλλία

Στη διεθνή τουριστική έκθεση SALON DE MONDIAL που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι 21-24 Μαρτίου συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά η Αντίπαρος με ιδιαίτερη επιτυχία φιλοξενούμενη στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 20-23 Μαρτίου στην Μόσχα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από 1η Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου 2013

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 27-03-2013 περίπου 05,30' επί της επαρχιακής οδού Αιγιάλη-Χώρα Αμοργού, δυο (2) άγνωστοι δράστες (εκ των όποιων ο ένας προσποιούμενος τον τραυματία),

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 16:50

Κουϊζ: Ποιοί «ξεχνάνε»τόσο εύκολα;

Γιατί ορισμένοι «ξεχνάνε» ότι η επίθεση στο τραπεζικό σύστημα της Κύπρου έγινε, αφού πρώτα αποφασίστηκε και θεσμοθετήθηκε ο έλεγχος του τραπεζικού συστήματος κάθε χώρας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 16:46

Ελλάδα - Κύπρος - Ευρώπη - Δανειστές

Η επικαιρότητα στην παγκόσμια οικονομική βιομηχανία και βεβαίως στην Ελλάδα και στην Κύπρο μονοπωλείται από την απόφαση του Eurogroup για το πρόγραμμα στήριξης της Κύπρου.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 130/2008 έχει καθιερωθεί η 19η Απριλίου ως ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση για το νομοσχέδιο με το οποίο προβλέπεται η προκαταβολή του 50% του βασικού μισθού σε όσους υποβάλουν αίτηση συνταξιοδότησης και μέχρι να εκδοθεί η σύνταξή τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos