Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Με μια σπουδαία έκθεση παρουσίασης εικαστικών και θεατρικών κοσμημάτων ολοκληρώνει για φέτος τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του το Art Space/Studio 265 στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 16:55

Πρόσκρουση Ι/Φ σκάφους στη Νάξο

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, απογευματινές ώρες χθες, από τον χειριστή του Τ/Χ ''ΗΔΥΛΗ'' Τ.Π. 97-Θ, ο οποίος βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά ν. Κέρου, ότι το Ι/Φ ''VENTAOU'' σημαίας Βελγίου προσέκρουσε σε βράχια με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, ενώ άμεσα προέβη στη ρυμούλκησή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές ώρες της Παρασκευής 31-08 οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο (01/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερις επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες (31 Αυγούστου 2018) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά -21- αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τα duckface και τα Barbie feet, η νέα μόδα αφορά τις γυναίκες και έχει να κάνει με τα καλοσμιλεμένα οπίσθια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί, σε φορτηγάκι των ΕΛΤΑ που είχε υποστεί καταστροφή από τη φωτιά, εντοπίστηκε μία καραμπίνα με φυσίγγια, αλλά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για νόμιμη μεταφορά με παραλήπτη πελάτη στην Κρήτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 01-09-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 57χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 31-08-2018 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου περιστατικό εξαπάτησης ιδιοκτήτριας επιχείρησης, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, με το πρόσχημα της επιδοτούμενης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ΗΠΑ έχασαν τον τρόπο μεταφοράς τους μετά τη ματαίωση του προγράμματος Διαστημικού Λεωφορείου - Η NASA πληρώνει περίπου 81 εκατ. δολάρια ανά θέση το 2018, από τη φθηνότερη τιμή των 21,8 εκατομμυρίων δολαρίων το 2007 και το 2008

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos