Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθησαν στη Σύρο δυο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός για υποθέσεις ναρκωτικών

10 Μαρτίου 2017 12:08

Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών χαπιών

Στο πλαίσιο αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν χθες και σήμερα (09 και 10.03.2017) στην Ερμούπολη Σύρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, μια 42χρονη και ένας 58χρονος, ημεδαποί, καθώς και ένας 56χρονος υπήκοος Γαλλίας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιολόγηση στοιχείων σχετικά με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, το Τμήμα Ασφαλείας Ερμούπολης πραγματοποίησε χθες στοχευμένους έλεγχους και έρευνες από τις οποίες η εμπλοκή των κατηγορούμενων.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά την 42χρονη χθες το πρωί μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία της, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσιγαριλίκι κάνναβης και -6- ναρκωτικά χάπια.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 56χρονου Γάλλου, όπου παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -45- γραμμαρίων. Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου που χρησιμοποιούσε ο 56χρονος βρέθηκαν -14- ναρκωτικά χάπια.

Επιπρόσθετα, κατά την έρευνα στην κατοικία του Γάλλου εντοπίστηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης η οποία διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον 58χρονο ημεδαπό.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr