Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πρώτες εικόνες από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

21 Ιανουαρίου 2018 13:22

Χιλιάδες άνθρωποι από την Θεσσαλονίκη - Εκατοντάδες πούλμαν μετέφεραν διαδηλωτές από την Αθήνα και όλη την Ελλάδα που διαδηλώνουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας

Χιλιάδες κόσμου έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων.

Άνθρωποι κυρίως από τη Μακεδονία, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας έχουν καταφτάσει στη Θεσσαλονίκη για να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και στους γείτονές μας, για τη μη χρήση του όρου Μακεδονία, στην ονομασία των Σκοπίων.

Ελληνικές σημαίες ανεμίζουν, ενώ πολλοί από τους συμμετέχοντες φορούν παραδοσιακές στολές και χορεύουν υπό τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών.
Με κάθε τρόπο καταφθάνουν στο χώρο του συλλαλητηρίου χιλιάδες κόσμου από νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «protothema.gr», Παναγιώτη Σαββίδη και τον φωτορεπόρτερ Νικόλα Οικονόμου, η προσέλευση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι εντυπωσιακή.

Δείτε live εικόνα από το συλλαλητήριο

Εντυπωσιακό είναι ωστόσο το γεγονός ότι ομάδα πολιτών κατέφθασε στον Λευκό Πύργο με αλιευτικό σκάφος.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες οι επιβαίνοντες στο σκάφος χαιρέτισαν τον κόσμο στην προκυμαία που ανταπέδωσε με χειροκροτήματα.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr