Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στους 74 ο επίσημος απολογισμός των νεκρών - 164 ενήλικες τραυματίες και 23 παιδιά

24 Ιουλίου 2018 17:50

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των θυμάτων από τη φωτιά στο Μάτι - Νέος απολογισμός από την Πυροσβεστική - Πάνω από 100 οι αγνοούμενοι

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στο Μάτι. Λίγα λεπτά μετά τις πέντε το απόγευμα η εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος Σταυρούλα Μαλλίρη ανακοίνωσε ότι ο έως τώρα απολογισμός είναι 74 νεκροί.

 

Παράλληλα, 164 ενήλικες τραυματίσθηκαν και αναζήτησαν βοήθεια στα νοσοκομεία. Από αυτούς 71 παραμένουν στα νοσοκομεία 71. Από τη φονική πυρκαγιά τραυματίσθηκαν επίσης 23 παιδιά, εκ των οποίων τα 12 πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο Παίδων.

Όπως επεσήμανε η εκπρόσωπος, οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από ομάδες πεζών περιπολιών, αποτελούμενων από 130 άτομα των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πυροσβεστικού Σώματος στις περιοχές, Νέου Βουτζά, στο Μάτι και τη Ραφήνα.

Η κ.Μαλλίρη πρόσθεσε ότι συνεχίζεται το δύσκολο έργο της καταγραφής των αγνοουμένων, τονίζοντας ότι για να οριστικοποιηθεί οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν με το 199, δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες.

«Το Πυροσβεστικό Σώμα εκφράζει τη θλίψη για τη απώλεια των συνανθρώπων μας και την αμέριστη συμπαράστασή τους στους πληγέντες», κατέληξε η εκπρόσωπος.

www.protothema.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr