Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο «Ζορμπάς» «σφυροκοπά» τη Μεσσηνία και τη Λακωνία!

29 Σεπτεμβρίου 2018 15:44

Συγκλονιστικές εικόνες από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου


Τεράστια κύματα στην παραλία της Καλαμάτας, ενώ πολλά είναι τα προβλήματα στη Φοινικούντα και τις γύρω περιοχές - Η παραλιακή οδός της Μεθώνης έχει καταστραφεί - Προβλήματα με την κυκλοφορία των οχημάτων - Βίντεο από Κρήτη και Λευκάδα
Τη σφοδρή επίθεση του κυκλώνα Ζορμπάς υπομένουν τις τελευταίες ώρες η Μεσσηνία και η Λακωνία.

Στα θαλάσσια μέτωπα της Μεθώνης και της Φοινικούντας καταγράφονται τα περισσότερα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας στον δήμο Πύλου – Νέστορος της Μεσσηνίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης. Συγκεκριμένα, όπως εξηγεί ο δήμαρχος, «από το πρωί επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή ισχυροί άνεμοι και μεγάλος κυματισμός, με αποτέλεσμα η θάλασσα να «κτυπάει» την παραλία».

Ειδικά στην Μεθώνη, είπε ο δήμαρχος, «έχει υποστεί ζημιές ο παραλιακός δρόμος», ενώ όπως πρόσθεσε, «δεν υπάρχουν ζημιές σε σπίτια». «Μόνο σε δύο περιπτώσεις» συνέχισε, «χρειάστηκε να γίνει άντληση υδάτων από υπόγεια». Επίσης, λόγω του μεγάλου κυματισμού, σκάφη έχουν υποστεί ζημιές. Όσον αφορά στην ηλεκτροδότηση, ο Δημήτρης Καφαντάρης είπε ότι «συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται από το πρωί για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Μεθώνης, της Κορώνης και της Φοινικούντας».

www.protothema.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr