Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καιρός: Που θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες ο «Ορέστης»

22 Οκτωβρίου 2018 16:11

Καταιγίδες στο Ιόνιο και τα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας φέρνει ο "Ορέστης" - Πως θα κινηθεί το βαρομετρικό χαμηλό, ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο - Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησος στα "πληγούν" από το μεσημέρι και μετά - Πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς από την Πέμπτη! - Ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ


Καιρός να… καταλάβουμε για τα καλά φθινόπωρο. Το… «χεράκι» του σε αυτό θα βάλει και η κακοκαιρία «Ορέστης», που ετοιμάζεται να «χτυπήσει» από τα δυτικά και φέρνει μαζί του καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ανέμους που θα φτάσουν στο Ιόνιο μέχρι και τα 9 μποφόρ!

Σήμερα Δευτέρα, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, με εξαίρεση την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, στα δυτικά κυρίως τμήματα της Κρήτης και πιθανόν κατά περιόδους στις Σποράδες.

click4more
Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Πού θα χτυπήσει ο «Ορέστης», μετά την...
Μέχρι και το μεσημέρι τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά στο Ιόνιο, ενώ κατά το δεύτερο μισό της ημέρας ισχυρά φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Κατά τόπους είναι πιθανό να εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις.

Ενισχυμένοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεων έως 7 μποφόρ θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις που θα φτάνουν τα 7-8 και πιθανόν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Ο «Ορέστης» φέρνει μαζί του και πτώση της θερμοκρασίας. Χαρακτηριστική η εκτίμηση του meteo.gr με τις ελάχιστες τιμές. Σε κάποιες περιοχές, δεν θα ξεπεράσουν τους 8 βαθμούς Κελσίου!

newsit.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr