Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαφιόζικη επίθεση στο λιμάνι του Πειραιά

30 Οκτωβρίου 2018 23:17

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/10/2018) στην Ακτή Κονδύλη, στο λιμάνι του Πειραιά, γνωστός άνθρωπος της νύχτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους με καλάσνικοφ τη στιγμή που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στην ακτή Κονδύλη στο λιμάνι του Πειραιά.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο άνδρας που ήταν ένας από τα πιο γνωστά ονόματα της νύχτας τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Τζάνειο» όπου χειρουργείται, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το θύμα δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε όχημα.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιούν έρευνες τόσο στο όχημα του θύματος όσο και στην ευρύτερη περιοχή που σημειώθηκε η επίθεση. Οι δράστες που πραγματοποίησαν την ενέδρα θανάτου χρησιμοποίησαν βανακι το οποίο εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Μήλου και Αιτωλικού. Το όχημα βρέθηκε καμμένο ενώ στο εσωτερικό του εντοπίστηκε και ένα καλάσνικοφ επίσης καμμένο.

Όπως όλα δείχνουν ότι πρόκεται για εκτέλεση ενός ακόμη συμβολαίου θανάτου, καθώς η επίθεση φέρεται να σχετίζεται με άλλη υπόθεση δολοφονίας και ξεκαθάρισμα ανοικτών λογαριασμών.

newsbomb.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr