Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιος πασίγνωστης αστρολόγου στο κύκλωμα με την κοκαΐνη!

23 Νοεμβρίου 2018 16:10

Με αστραπιαίες κινήσεις, η Δίωξη Ναρκωτικών σε συνεργασία με την αμερικανική DEA εξάρθρωσε τεράστιο κύκλωμα ναρκωτικών! - Ο γιος της αστρολόγου και ένας ακόμη Έλληνας με πελατολόγιο... γεμάτο επώνυμους Αθηναίους - Η πληροφορία ήρθε από το Εκουαδόρ όπου... διακτινίστηκε αξιωματικός της Δίωξης για να "γίνει η δουλειά" - Θα "έκοβαν" την κοκαΐνη - Μια διαδικασία που θα τους απέφερε κάποια εκατομμύρια δολάρια


Διεθνές κύκλωμα που προμήθευε, εισήγαγε και διακινούσε κοκαΐνη στην Ευρώπη και την Αυστραλία, το οποίο έχει “ρίζες” στην Ελλάδα με συμμετοχή μάλιστα γιου γνωστής Ελληνίδας αστρολόγου, εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Η εξάρθρωση αυτή έγινε σε συνεργασία με την Αμερικάνικη DEA και αστυνομίες στην “Γηραιά Ήπειρο”, την Λατινική Αμερική και την Αυστραλία.

Στο μακρινό Εκουαδόρ, έπειτα από επιχείρηση της τοπικής Αστυνομίας, με την συνεργασία στελεχών της DEA και Έλληνα Αξιωματικού της Δίωξης Ναρκωτικών, εντοπίστηκε ιστιοπλοϊκό σκάφος στο οποίο οι δράστες είχαν κρύψει σε ειδικές κρύπτες, πάνω από 300 κιλά καθαρής κοκαΐνης.

Στην ίδια χώρα της Λατινικής Αμερικής οι αστυνομικοί, σε παράλληλες επιχειρήσεις, πραγματοποίησαν έξι συλλήψεις, ανάμεσά τους και το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού που θα μετέφερε την μεγάλη ποσότητα από καθαρή κοκαΐνη στην Αυστραλία. κοκαΐνη
Οι… εν Ελλάδι συλλήψεις για την κοκαΐνη
Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιούσαν τρεις συλλήψεις για την ίδια υπόθεση, ανάμεσά τους και το γιο διάσημης αστρολόγου με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις.

click4more
Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών: Θα “έσπρωχναν” 300 κιλά κοκαΐνη στην Αυστραλία
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος διατηρεί καφετέρια στα Νότια Προάστια, και φέρεται από την Ασφάλεια, μαζί με τους άλλους δυο συλληφθέντες, να έχουν παίξει κεντρικό ρόλο στην αγορά και μεταφορά της κοκαΐνης, στην Αυστραλία.

Ο έτερος των συλληφθέντων είναι επίσης γνωστός Αθηναίος, καθώς διατηρεί στα Νότια προάστια τις Αττικής μάντρα με μεταχειρισμένα πολυτελή αυτοκίνητα και πελάτες πολλούς επωνύμους Αθηναίους.

Την αρχική πληροφορία για το deal – μαμούθ με την κοκαΐνη, την εμπλοκή των τριών Ελλήνων και την μεταφορά του ναρκωτικού με ιστιοπλοϊκό στην Αυστραλία, είχε η Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών η περιβόητη DEA, η οποία αμέσως διαβίβασε όλα τα στοιχεία στην Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με αποτέλεσμα άμεσα Αξιωματικός της συγκεκριμένης Υπηρεσίας να πετάξει στο Εκουαδόρ, προκειμένου να συνεργαστεί με Αμερικανούς πράκτορες και τοπικούς Αστυνομικούς για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως στην Αυστραλία, η κοκαΐνη θα “έμπαινε” σε ειδικό παράνομο εργαστήριο προκειμένου να “κοπεί”. Να νοθευτεί δηλαδή, εκτιμώντας οι αστυνομικοί πως η αρχική ποσότητα θα έφθανε τελικά τον ένα τόνο. Δηλαδή οι εμπλεκόμενοι θα έβαζαν στην τσέπη τους μερικά εκατομμύρια δολάρια!

Οι έρευνες των Αρχών ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς εκτιμάται πως είναι δυνατόν να προκύψει άλλη μια σύλληψη στην Ελλάδα. Όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες, η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση για την σοβαρή υπόθεση με την κοκαΐνη.

newsit.gr

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr