Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοίχημα: Περνάει από τη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός (video)

13 Ιανουαρίου 2019 16:14

Κυριακή (13/01) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς βρίσκονται στη σέντρα όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο.

 

{
Εμείς, έχουμε καταλήξει σε τέσσερις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Winmasters.

Ανώτερος ο Ολυμπιακός

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια κακή σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση με οκτώ βαθμούς, όντας στο -3 από τη σωτηρία τους. Μετρούν μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους πριν από τη διακοπή, ευελπιστούν σε ένα "νέο" ξεκίνημα, ωστόσο σήμερα αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος "καίγεται" για τη νίκη. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι "ερυθρόλευκοι" είναι σαφώς ανώτεροι και η λογική λέει πως θα φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν τον ΠΑΟΚ, που τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το διπλό ωστόσο δίνεται χαμηλά, επομένως θα πάμε με το συνδυαστικό 2 & Over 1,5 σε απόδοση 1.90, ώστε να προσθέσουμε λίγη αξία στην επιλογή μας.

Βγάζει αντίδραση η Έβερτον

Συνεχίζουμε με Premier League και την αναμέτρηση Έβερτον – Μπόρνμουθ. Χέρι-χέρι πηγαίνουν μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες, καθώς βρίσκονται σε 11η και 12η θέση αντίστοιχα, έχοντας από 27 βαθμούς. Η Έβερτον είναι αρκετά ντεφορμέ τελευταία, έχοντας ρεκόρ 1-0-4 στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα, σήμερα υποδέχεται την επίσης ντεφορμέ, Μπόρνμουθ, η οποία βασίζει πολλά στην έδρα της, μιας και μακριά από αυτή παρουσιάζει τρωτές αδυναμίες. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα τα "ζαχαρωτά" θα πάρουν τη νίκη, έτσι θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 1.80.

Δεν χάνει η Αλμερία

Περνάμε στη Β' Ισπανίας και το παιχνίδι Αλκορκόν – Αλμερία. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς η Αλκορκόν έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας, τη στιγμή όπου η Αλμερία "τρέχει" αήττητο σερί επτά αγωνιστικών, έχοντας ρεκόρ 2-5-0. Πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, έχουν όλα τα φόντα για να "αποδράσουν" με οτιδήποτε θετικό, έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Χαμηλό σκορ στην Ιταλία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι Τρέντο – Μπρίντιζι. Το παιχνίδι είναι σημαντικό και αμφότερες θα μπουν στο γήπεδο με αμυντική προσήλωση αφού οι άμυνα είναι το μεγάλο «όπλο» τους. Από τη στιγμή που τέλειωσε το Eurocup και η Τρέντο βελτιώθηκε, η ομάδα νίκησε με 68-60 την Εμίλια, με 65-77 την Πέζαρο, με 70-78 την Πιστόια και 71-65 την Μπολόνια ενώ ηττήθηκε με 86-78 από την Αρμάνι επειδή «αφηνίασαν» στο τελευταίο τρίλεπτο. Η Μπρίντιζι δέχεται 76 πόντους ανά αγώνακαι μόνο αν παίξει σκληρά θα μπορέσει να πάρει κάτι καλό από τον αγώνα με την ανεβασμένη Τρέντο. Αργό παιχνίδι με σκληρές άμυνες αναμένεται, επομένως η κορυφαία επιλογή είναι το Under 156.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr