Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοβαρό τροχαίο στην Βάρκιζα επί της Λ. Σουνίου, στην Βάρκιζα

30 Μαϊος 2019 19:22

Αρκετοί τραυματίες, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον μια έφηβη πεζή. Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

 

Σοβαρό τροχαίο στην Βάρκιζα συνέβη περίπου στις 17:οο της Πέμπτης.

Το ατύχημα συνέβη στο ύψος του κέντρου Ribas, επί της Λ. Σουνίου, στην Βάρκιζα.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως από το τροχαίο υπάρχουν το λιγότερο τρεις τραυματίες, εκ των οποίων και τουλάχιστον μία γυναίκα η οποία ήταν πεζή.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακόμη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ατύχημα συνέβη όταν ένα δίκυκλο με δύο επιβάτες έπεσε επάνω σε μια γυναίκα, η οποία εκινείτο πεζή.

Όπως προκύπτει απο τα στοιχεία της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, το ατύχημα συνέβη όταν μια έφηβη, ηλικίας 14-15 ετών, προσπάθησε να διασχίσει την Λεωφόρο Σουνίου και παρασύρθηκε απο μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας 23 και 27 ετών. Ο οδηγός της μηχανής προσπάθησε να αποφύγει μια άλλη έφηβη που διέσχιζε τον δρόμομ, κατόρθωσε να μην χτυπήσει το κορίτσι, όμως έπεσε επάνω στην 14χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Το κορίτσι, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, διασωληνώθηκε επι τόπου απο το πλήρωμα του ασθενοφόρου και επρόκειτο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", ενω οι δύο άνδρες που επέβαιναν στην μηχανή, ελαφρύτερα τραυματισμένοι, μεταφέρθηκαν με κατάγματα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

ant1news.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr